Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 28 nov 2020
Leestijd: 4 minuten

Kerstfilm alert: 15 (!) kerstfilms van Disney+ die je kan toevoegen aan je ‘nog kijken’ lijstje

Heb je Netflix helemaal uitgespeeld qua kerstfilms? Grote kans van wel. Gelukkig hebben we daar iets op bedacht. Dit zijn 15 kerstfilms die je kunt bekijken op Disney+. Yay, genoeg films om je tijd te vullen tot kerstavond. Want wat is er nu lekkerder dan een zondagavond met alleen maar kerstfilms en warme chocolade?

Thank us later.

Kerstfilms op Disney+

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een warm drankje voor jezelf inschenken en een dekentje erbij pakken. Enjoy!

Psst, sla dit lijstje op met Pinterest.

Kerstfilm 1: Noelle

Deze fantastische kerstcomedy is een echte aanrader als je even een paar uurtjes niet wilt nadenken. Deze goednieuwe kerstfilm op Disney+ is hilarisch. Het gaat over het zusje van de kerstman (Anna Kendrick) die haar broer (de nieuwe kerstman) moet klaarstomen voor kerst. Hij kan het niet aan een vlucht weg uit het kerstdorp naar de echte wereld.

Kerstfilm 2: A Christmas Carol op Disney+

Deze films is een vertolking van het bekende kerstverhaal van Charles Dickens. De tekenfilm is geschikt voor elke leeftijd en een echte familiefilm om van te genieten.

Kerstfilm 3: Babes in Toyland

Deze kerstfilm uit 1961 is een echt klassieker die je niet wilt missen. De gemene Barnaby wil de bruiloft van Tom Piper en Mary verpesten. Én dat alles met een kersttintje en musical nummers.

Kerstfilms 5: Home Alone nummer één en twee

Dit zijn echt ultieme kerstfilms en je kunt ze gewoon bingen op Disney+. Ideaal! Als je deze nog niet hebt gezien, dan mag je je schamen want de Home Alone films zijn kerstklassiekers.

Kerstfilm 6: The Nightmare before Christmas

Jack Skellington is de leider van Halloweentown, maar hij is zijn eigen feestdag zat. Daarom besluit hij om naar Christmastown te gaan en ‘Mr Snady Claws’ te kidnappen om zo kerst over te nemen als feestdag.

Deze geanimeerde kerstfilm is hilarisch en echt een familiefilm.

Kerstfilm 7: Iron man 3 (ja écht)

Je denk misschien dat dit geen kerstfilm is, maar wij zullen je van gedachten laten veranderen. Tony Stark is namelijk alleen op kerstavond en dan gaat het verhaal verder. Het begin dus allemaal met kerst. Een goede reden dus om deze film erbij te pakken en nog een te bekijken.

Kerstfilm 8: Godmothered op Disney+

Deze kerstfilm komt op 4 december 2020 op Disney+. Nog een beetje geduld. Laat je alvast verassen door de trailer.

Kerstfilm 9: The Santa Clause

Een kerstklassieker! Scott helpt de kerstman tijdens kerst en hierdoor wordt hij automatisch de volgende kerstman. Hoe hij dit aanpakt, zie je in de kerstfilm The Santa Clause op Disney+.

Kerstfilm 10: 12 dates for Christmas

Als je een heerlijke romcom voor de kerstperiode zoek, heb je hem gevonden. Deze films is hilarisch en romantisch tegelijk. Een vrouw wordt op kerstavond op een blind date gestuurd en moet dezes steeds opnieuw doormaken. Hoe het zal aflopen zie je in de film.

Kerstfilm 11: I’ll be home for Christmas op Disney+

Nog een heerlijke kerstfilm die je op je ‘nog kijken’ lijstje kan zetten. De film gaat over Jake die maar voor één reden terug naar huis komt van college, namelijk de belofte voor een eigen auto.

Kerstfilm 13: The Mistle-tones: A musical op Disney+

Holly richt een kerstzanggroepje op om het op te nemen tegen een keiharde rivaal. Een grappige film vol met muziek. Perfect voor een druilerige zondag.

Kerstfilm 14: One magic Christmas

Ginny is moe en gelooft niet meer in de magie van Kerstmis. Ze herontdekt hoe fijn Kerst is dankzij het onwrikbare geloof van haar dochter.

Kerstfilm 15: Olaf’s frozen adventures

Als je Frozen leuk vond dan is dit geweldig. In deze film staat namelijk alleen Olaf centraal. Geef toe, dat is toch al ons lievelingskarakter. Geniet van een half uur vol met Olaf, Sven, Anna en Elsa.

Lees ook: Onderzoek wijst uit: mensen die de kerstboom vroeg opzetten, zijn veel gelukkiger

Reageer op artikel:
Kerstfilm alert: 15 (!) kerstfilms van Disney+ die je kan toevoegen aan je ‘nog kijken’ lijstje
Sluiten