16 gedachten die elk meisje heeft die hoge hakken draagt

Hoge hakken zijn beeldig. Ze maken je benen langer, je billen ronder en je loopt eleganter. Helaas is het nog steeds niet zo dat ze net zo lekker lopen als je gympen. Wedden dat jij deze 36 gedachten ook hebt als je op je high heels rond paradeert tijdens een avondje uit?

Tijdens het klaarmaken van een avondje uit:

1. ‘OMG, wat zijn mijn nieuwe hakken gorgeous. Die móet ik aan vanavond’
2. ‘Oh lord, wat heb ik geweldige benen met deze hakken aan’
3. ‘Ik zie er zo goed uit, ik zou áltijd hakken moeten dragen’
4. ‘Ik weet zeker dat iederéén naar mij kijkt vanavond’
5. ‘Ik lijk wel een topmodel’

Tijdens het uitgaan

6. ‘Waarom lopen mijn vriendinnen zo intens snel?’
7. ‘Sh*t, was misschien toch handig om blarenpleisters mee te nemen’
8. En een paar flatjes…
9. ‘Ik ga maar even aan de bar zitten, dan hebben mijn voeten even rust’
10. ‘Misschien moet ik iets meer drinken, dan gaat die pijn wel over’
11. ‘Oh verrek, ik heb nérgens meer last van’
12. ‘Ach, ik ga wel op blote voeten naar huis’

Bij thuiskomst:

13. ‘Hmmm, mijn voeten branden toch best wel’
14. ‘NEE, mijn hele voeten liggen open’
15. ‘Waarom waren deze f*cking hakken zo duur?’
16. ‘Ik doe de volgende keer écht comfortabele schoenen aan’

Uiteraard ben je dit het volgende weekend allemaal vergeten, en trek je weer je mooiste, maar ook meest onmogelijke paar hakken uit de kast. Want vrouwen blijven vrouwen, en het gezegde: ‘Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden’ geldt dit keer jammer genoeg écht.

LEES OOK: Met deze high heels guide loop je altijd perfect op hakken

Reageer op artikel:
16 gedachten die elk meisje heeft die hoge hakken draagt
Sluiten