Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 20 mrt 2019

16 kinderachtige dingen die we állemaal doen bij hem

We vinden het fan-tas-tisch om ons af en toe als een driejarig kind te gedragen bij onze lover. Hij vindt het af en toe bloedirritant maar moet er stiekem ook wel om lachen. Herkenbaar? Dan doe jij dit vást en zéker:

1. Op zijn voet zitten zodat als hij gaat lopen jouw gewicht moet meeslepen. Dit deed je namelijk vroeger ook bij je vader, dus waarom niet bij hem? Juist.
2. ‘Doe lekker wat je wilt joh’ zeggen terwijl hij juist dat helemáál niet mag van jou. De woorden ‘lekker’ en ‘joh’ kan je ook niet weglaten door je sarcasme.
3. Een kinderachtig stemmetje opzetten om iets gedaan te krijgen.
4. Dit babygehuil zet je ook op als je iets wilt goedmaken met hem.
5. De kraan aanzetten als hij aan het douchen is zodat hij een ijservaring meemaakt ‘s ochtends. Jij lacht vooral, hij is vooral boos.
6. Dingen naar zijn hoofd gooien om zijn aandacht te trekken. Borstels, tijdschriften, elastiekjes… Eigenlijk alles wat je binnen handbereik kan vinden.
7. Je rug toekeren in bed, oogcontact vermijden en aan de andere kant van de bank zitten. Allemaal dingen die je doet om juist wél te laten merken dat je not amused bent.
8. Als hij bij je aanbelt hem eerst het ‘wachtwoord’ vragen voordat hij naar binnen mag. Uiteraard weet alleen jíj dit wachtwoord.
9. In een ruzie als een baby gaan brullen zodat hij hoe dan ook sorry tegen je zegt. Hoe erg ook, dit doen álle vrouwen.
10. Hem commanderen dat hij je moet afdrogen, je haar moet borstelen, je moet voeren. Allemaal dingen die alleen kleine kinderen nodig hebben.
11. En als favoriet: hij móet jou tillen naar een andere kamer want de vloer is opeens van lava. De lieve schat doet het ook nog.
12. Dierbare spullen van hem verstoppen. Zoals zijn telefoon, de remote control van de playstation of een andere gadget.
13. Voor de tv dansen als hij voetbal kijkt. Waarop hij redelijk hysterisch reageert.
14. Hem ‘s nachts wakker houden omdat jij toevallig niet kan slapen.
15. Altijd álles wat hij aan het eten is ook opeens willen. En je eigen bord amper aanraken.
16. Doen alsof je slaapt terwijl je niet slaapt en hem dit de volgende morgen in geuren en kleuren vertellen. Uiteraard met de nadruk dat hij wel héél makkelijk te neppen is.

LEES OOK: 16 rare dingen die jij bij je lover doet maar hij echt wel prima vindt

Pretty 52

Reageer op artikel:
16 kinderachtige dingen die we állemaal doen bij hem
Sluiten