Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 3 aug 2016

16 tekenen dat het nog maar de vraag is of jij en je BFF naar de hemel mogen

Jij en je beste vriendin zijn de allerliefste meisjes van de hele wereld, althans dat vinden jullie zelf. En dat zijn jullie ook zeer zeker voor elkaar. Maar af en toe halen jullie het slechtste in elkaar naar boven. Dat engelachtige uiterlijk is nog géén garantie op een plekje in heaven...

1. Jullie roddelen namelijk élke dag samen over andere mensen. Het maakt niet uit wie het is, wat er is gebeurd of wat de situatie is. Jullie weten er altijd wel een sappig verhaal van te maken.

2. Voor het feit dat jullie veel te vaak beloftes breken. Gek genoeg maken jullie die beloftes altijd aan elkaar: ´We stoppen nu écht met zoveel wijn drinken´. Om vervolgens weer een fles open te trekken.

3. Andere mensen (onbedoeld) buitensluiten door keihard te lachen als jullie elkaar Whatsappen over een inside-joke.

Té veel geld uitgeven aan sportoutfits die nooit worden gedragen…

4. Elke maand geld uitgeven aan de sportschool waar jullie nooit worden gespot. Maar daarentegen wel honderden euro´s uitgeven aan Instagramwaardige outfitjes.

5. Om over jullie gepersonaliseerde hardloopschoenen nog maar te zwijgen. Die staan al maanden spiksplinternieuw in je kast te wachten op hun debuut.

6. Voor alle keren dat jullie samen tegen haar of jouw ouders hebben gelogen waar één van jullie uithing.

7. Omdat jullie weer eens in een restaurant zitten waar jullie eigenlijk helemaal geen geld voor hebben.

Andere mensen (onbedoeld) buitensluiten door inside-jokes

8. Voor het feit dat jullie al tig jaar ´feestjes-rokers´ zijn, maar tegenwoordig stiekem veel vaker roken buiten al die feestjes om.

9. Maar doordat jullie nog in de ontkenningsfase zitten wat betreft het roken vertikken jullie het om een pakje te kopen. Om vervolgens de hele avond bij iedereen te bedelen om een sigaretje.

10. Voor alle keren dat jullie ex-vriendjes en zelfs scharrels hebben vervloekt. En ook al die keren dat je iemand het allerslechtste toewenste omdat je zo boos was. Oeps.

11. Omdat je weer eens jaloers was op een meisje dat wél discipline heeft om naar de sportschool te gaan en daardoor uit jaloezie zeggen dat ze veel te dun is en saai is. O-o-o wat slecht.

Stiekem ál zijn seksmoves tot in detail bespreken met elkaar

12. Alle keren dat je je ex-vriendje beloofde dat je geen seksdetails zou vertellen van die ene avond. Maar bij het verlaten van zijn huis direct je beste vriendin bellen om álles in geuren en kleuren te vertellen.

13. Dit doe je trouwens ook bij een one night stand die te slecht voor woorden was. De arme jongen deed nog zo zijn best.

14. Dat je met niemand je eten wilt delen, alleen met je beste vriendin. En als iemand vraagt of ze ook een hapje ma,g dan doe je er álles aan om er onderuit te komen.

15. Het te druk hebben voor anderen, maar voor elkaar wel altijd tijd vrijmaken en vervolgens díe mensen tegen te komen en te doen alsof jullie neus bloedt.

16. Tegen het meisje die jullie ab-so-luut niet mogen, poeslief doen als jullie haar tegenkomen. Om elkaar vervolgens met rollende ogen aan te kijken want ze is zó stom.

Is je squad net zo compleet als die van Taylor Swift? Knijp dan maar in je handjes: YAY! Hoe meer vriendinnen je hebt, hoe gelukkiger je bent

Reageer op artikel:
16 tekenen dat het nog maar de vraag is of jij en je BFF naar de hemel mogen
Sluiten