Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 3 januari 2020

Was 2019 niet jouw jaar? Wij vertellen waarom 2020 wél fantastisch gaat worden voor jou

Het is helaas zo dat niet elk jaar geweldig kan zijn. Was 2019 op zijn zacht gezegd niet jouw beste jaar? Vriendin, dan gaat het jaar 2020 jou alles geven wat je nodig hebt.

Tegenslagen kennen we allemaal. Maar soms lijkt het wel alsof de spreekwoordelijke klappen niet lijken te stoppen. Je vraagt je af waar je het aan te danken hebt.

Waarom 2020 wel jouw jaar gaat worden

Wij hopen dat je uitkijkt naar 2020. Een nieuw jaar biedt immers nieuwe kansen. Maar het kan ook zijn dat je door het moeizame jaar juist een beetje huiverig bent.

Misschien is je relatie verbroken, heb je iemand verloren of zit je totaal niet op je plek qua werk. Allemaal verdrietige dingen, maar gelukkig komt er na regen altijd zonneschijn. En dus ook in 2020.

Je laat verdriet achter en neem “lessen” mee

Het kan zijn dat je in 2019 een hoop verdriet hebt gehad. Het kunnen kleine dingen bij elkaar zijn, of grote ingrijpende gebeurtenissen. Het is lastig om dingen los te laten als je nog in hetzelfde jaar zit.

Je hebt geleerd van bepaalde verdrietige gebeurtenissen in 2019. Zoals voor jezelf kiezen, beslissingen overwegen of simpelweg (wat natuurlijk helemaal niet simpel ís) iets verdrietigs accepteren. In 2020 kun je deze “lessen” meenemen en verdriet, wrok of woede een plekje geven.

In een nieuw jaar liggen alle opties nog open

Een nieuw jaar betekent een nieuw blanco vel papier. Vanaf 1 januari 2020 ben je een nieuw jaar ingestapt waar álles nog mogelijk is. Je kunt je focussen op de juiste vriendschappen, je ex in het jaar 2019 laten én eindelijk kiezen voor een baan die bij je past.

Al deze nieuwe “beslismomenten” zorgen er voor dat jij je weer energie krijgt. Je kunt pnieuw kiezen waar jij gelukkig van wordt. En alle negatieve energie laat je achter in 2019.

Een nieuw jaar zit ook vol fijne verrassingen en geloof daarin

Je hebt het afgelopen jaar alleen maar vervelende verrassingen in je leven gehad. Maar meid, vergeet niet dat een nieuw jaar ook mooie verrassingen met zich mee kan brengen.

Wie weet vind je de liefde van je leven, die topbaan of win je de loterij. Ja het klinkt gek, maar het kan natuurlijk zomaar. Fijne verrassingen zitten ook in kleine dingen. Zoals een oude bekende die weer op je pad komt. Kijk uit en wees nieuwsgierig naar alles wat komen gaat.

Na een dieptepunt, 2019 komt altijd een hoogtepunt, 2020

Als je een rot jaar achter de rug hebt kun je het ook zo bekijken: het kan nooit erger worden. Heb er daarom vertrouwen in dat 2020 altijd leuker, beter en liefdevoller gaat worden dan het jaar daarvoor.

Heuvels bestaan niet voor niets meiden. Soms moet je door een diep dal om weer een nieuw hoogtepunt te ervaren. En dat hoogtepunt gaat in het nieuwe jaar écht gebeuren.

Misschien vind je dit ook interessant:

Reageer op artikel:
Was 2019 niet jouw jaar? Wij vertellen waarom 2020 wél fantastisch gaat worden voor jou
Sluiten