Dé 2021 voorspelling over je relatie – volgens je sterrenbeeld

2020 zit er alweer bijna op. Het wordt tijd voor een paar voorspellingen voor het nieuwe jaar. Ben je dit jaar begonnen aan een relatie? Of heb je al langer dan één jaar een vaste relatie, dan moet je even opletten. We voorspellen namelijk aan de hand van je sterrenbeeld hoe het komende jaar 2021 er voor je uit zal zien en wat je het beste kan doen om je relatie een jaar te verlengen.

Let je op? We zouden Beautify niet zijn, als we dit niet doen aan de hand van je sterrenbeeld.

Voorspelling 2021 relatie – sterrenbeeld

Relatie-advies geven is best lastig, iedereen heeft een ander soort relatie waardoor het écht heel lastig is om te voorspellen wat je het beste kunt gaan doen. Gelukkig hebben we de sterrenbeelden en kunnen we aan de hand daarvan toch een redelijk duidelijke voorspelling geven. Daar komt het:

1. Ram – kies je gevechten met verstand

Een Ram is echt totaal niet bang voor een discussie of zelfs een ruzie. Zolang je achter je eigen argument staat komt het heus goed. Maar Ram let je wel op dat dit niet de overhand gaat voeren in je relatie? Anders kan het zijn dat je in 2021 opzoek moet naar een nieuwe lover… Denk dus goed na voordat je een discussie begint die tot een ruzie kan uitlopen.

2. Stier – leer een tussenweg te vinden

Stieren hebben het graag op hun manier. Dat gaat een tijdje goed, maar let je op dat ‘jouw manier krijgen’ niet als gewoonte gaat zien – dit zal namelijk gaan knagen aan je partner. Het kan zijn dat dit op een gegeven moment té veel wordt. Stier, onze voorspelling voor volgend jaar is dan ook dat als je leert een tussenweg te vinden dat je relatie helemaal goed zit.

3. Tweelingen – luister naar je partner

Probeer de gesprekken met je lover meer diepte te geven volgende jaar. Door actief naar hem/haar te luisteren zal jullie relatie tot bloei komen. Je zit op dit moment op een kantelpunt – jij hebt de teugels in handen. Ga je ervoor zorgen dat je relatie goed eindigt of niet?

4. Kreeft – vertelt wat je nodig hebt in een relatie

Een Kreeft is meestal een heel aardig en liefdevol persoon. Dit in zo grote mate, dat het af en toe kan voorkomen dat hij/zij over zich heen laat lopen. Kreeften lijken de perfecte partner, maar uiteindelijk zullen ze zichzelf vergeten en is de relatie gedoemd. Als je een Kreeft bent als sterrenbeeld of in een relatie zit met dit sterrenbeeld moet je er dus op letten dat hij/zij vertelt wat hij/zij nodig heeft.

5. Leeuw – stel jezelf kwetsbaar op

Een Leeuw lijkt misschien heel zelfverzekerd, maar stiekem is dit helemaal niet waar. Onder de dikke huid van een Leeuw is er namelijk een heel gevoelig persoon. Dit is erg lastig in een relatie. Een Leeuw verwacht namelijk wel dat je op deze gevoelens inspeelt.

Ons nieuwjaars-advies voor een Leeuw is dan ook dat je je gevoelens moet uitspreken.

6. Maagd – geef je partner ruimte

Maagden hebben vaak hele hoge standaarden, waar ze ook hun partner aan houden. Maagd, let op dat je je partner niet té veel onder druk zet. Dit zal je relatie grimmig maken. Zie je een langdurige en liefdevolle relatie voor je? Probeer hier dan aan te werken.

7. Weegschaal – ga voor een imperfecte relatie

Een Weegschaal ziet vaak een perfecte relatie voor zich, maar een perfecte relatie is in de meeste gevallen helemaal niet zo perfect. Dit om de reden dat hij/zij in een relatie er alles aan doet om deze perfect te houden. Maar Weegschaal, dit is helemaal niet ideaal. Een goede relatie heeft nu eenmaal hoogte- en dieptepunten. Probeer de imperfecte dingen ook een plekje te geven.

8. Schorpioen – laat wrok los

Een Schorpioen blijft vaak hangen in het verleden. Hoewel sommige activiteiten al jaren geleden zijn – een Schorpioen weet dit nog en herinnert je er graag aan. Dit is niet ideaal in een relatie. Als je je relatie langer wilt voorzetten zal je echt moeten proberen wrok sneller los te laten.

9. Boogschutter – denk aan je partner zijn/haar comfortzone

Comfortzone – wat is dat? Een Boogschutter heeft een hele brede fantasie en ze zijn echt niet bang om iets nieuws te proberen. Maar een relatie bestaat toch echt uit twee personen. Boogschutter probeer daarom iets vaker te denken aan je lover. Het is goed om elkaar uit te dagen, maar ‘goed’ en ‘té veel’ liggen nauw bij elkaar.

10. Steenbok – probeer jullie spark te vinden

Het kan zijn, zo aan het einde van het jaar dat je niet veel zin meer hebt. Dat is best begrijpelijk na zo een intens jaar. Daarnaast houdt een Steenbok van gewoontes en vooral geen verandering. Om de relatie dan interessant te houden is het best lastig.

Steenbok, probeer daarom jullie spark weer te vinden. Jullie hebben hem ooit gehad, zover weg kan hij niet zijn.

Lees ook: Onderneem actie: 10 kleine dingen die je kan doen om je liefdesleven te boosten

12. Waterman – empathie is het magische woord

Het sterrenbeeld Waterman staat erom bekend dat hij/zij weinig gevoel heeft voor anderen. Het kan dus zijn dat je je partner een beetje bent vergeten de laatste tijd… Een tip: probeer vaker aan je lover te vragen hoe hij/zij zich voelt. Leer om empathie te voelen voor de mensen om je heen. Je zult snel zien dat deze kleine verandering ervoor gaat zorgen dat je een lange relatie voor de boeg hebt.

13. Vissen – vertrouw op je relatie

Als je het sterrenbeeld Vissen hebt dan weet je waarschijnlijk hoe het voelt om bedrogen te worden. Iets in je verleden heeft ervoor gezorgd dat je andere mensen niet 100% vertrouwd. Dit is een lastige kwestie. Binnen een relatie is vertrouwen namelijk heel belangrijk.

Kijk een terug op je relatie, heeft je lover ooit iets gedaan wat niet hoort? Waarschijnlijk niet. Vertrouw daarop dan zal 2021 onwijs goed gaan voor jullie.

Lees ook: Spill the tea – Déze drie sterrenbeelden houden iets te veel van roddelen

Reageer op artikel:
Dé 2021 voorspelling over je relatie – volgens je sterrenbeeld
Sluiten