Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 9 okt 2017

Yes! Met 2 keer zoveel afleveringen kunnen we lekker lang genieten van Riverdale seizoen 2

Een lekkere serie kan wat ons betreft niet lang genoeg duren. Jammer genoeg kunnen we één seizoen al binnen een paar dagen er doorheen jassen. Appeltje-eitje. Maar bij het tweede seizoen van Riverdale hoeven we daar niet bang voor te zijn. Het seizoen telt namelijk twee keer zoveel afleveringen. Dat betekent twee keer langer genieten.

Het is bijna zover, Riverdale seizoen 2. Eerder kon je al zien wat je zo’n beetje kunt verwachten. En het is niet niks. Het wordt donker, duister en bloedheet, net zoals het eerste seizoen. Maar er is één ding dat je vast niet verwacht had.

2 keer zoveel afleveringen Riverdale seizoen 2

Je hoefde maar één keer met je ogen te knipperen en het eerste seizoen van Riverdale was al voorbij. Het seizoen telde slechts dertien afleveringen. Dat is niks voor de echte Netflix en chill-pro’s. Maar het tweede seizoen telt er 22. Oké oké, dat zijn er niet twee keer zoveel als het eerste seizoen, maar het komt wel in de buurt.

Omdat de show deze week weer begint, verwachten we dat de eerste elf afleveringen dit jaar nog uitgezonden worden, tot ongeveer midden december. Wanneer het tweede deel van het seizoen weer van start gaat, is nog onduidelijk. We houden je in ieder geval op de hoogte. Zit jij al klaar voor heel wat uurtjes drama?

Had jij dit ook in de gaten? Het lijkt er héél sterk op dat Riverdale’s Fred Andrews nog in leven is en wel hierom

Reageer op artikel:
Yes! Met 2 keer zoveel afleveringen kunnen we lekker lang genieten van Riverdale seizoen 2
Sluiten