3 geweldige cat-eyes die je moét proberen dit nieuwe jaar

Van de cat-eye zullen we nooit genoeg krijgen. Eerder zag je al een filmpje van ons voorbij komen waarin we lieten zien hoe je verschillende cat-eyes het makkelijkst kun aanbrengen, maar dit jaar komen ze in nog veel gewaagdere vormen. Zeker het proberen (en waarschijnlijk eindeloos oefenen) waard:

[one_half][/one_half][one_half_last]Solide en glanzend
Deze cat-eye is een combinatie van eyeliner en veel, véél dramatische oogschaduw. Perfect voor een avond uit en afgetopt met een stel nepwimpers. Één en al glam. [/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Kleurrijk en uitgesneden
In een retro bui? Probeer dan eens een oneindige cat-eye. Waar je normaal stopt bij de wing, trek je hem weer terug naar de binnenkant van je ooglid. Echter nu met een kleine ruimte tussen de lijnen. En dan natuurlijk het liefst nog met een gewaagd kleurtje. Helemaal back to the 60’s.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Dubbele wing
Deze cat-eye hebben jullie misschien al eens voorbij zien komen, de dubbele wing. Trek een rechte, dunne streep bij het onderste ooglid wat net zo ver reikt als de wing die je op je bovenste ooglid hebt aangebracht. En voila! Cleopatra de tweede.
[/one_half_last]

En als dit je allemaal veel te moeilijk is, oefen je gewoon eerst even op de normale cat-eye.

Reageer op artikel:
3 geweldige cat-eyes die je moét proberen dit nieuwe jaar
Sluiten