Renée
Renée | LinkedIn Life 30 jan 2019

Jahaaa! In deze supermarkt scoor je 3 kilo Nutella potten en die heb je in je leven nodig, natuurlijk

Chocoladeliefhebbers opgelet. Vergeet kleine Nutella potten waarbij de bodem binnen no time in zicht is. Waarom zou je een klein potje kopen als je ook 3 kilo Nutella potten kunt krijgen? Precies. Maak kennis met het beste nieuws dat je vandaag gaat horen.

Zeg Nutella en wij zijn één en al oor. Vooral als het betekent dat we een mega grote portie van het heerlijke spul kunnen inslaan. Er is nu namelijk een supermarkt die 3 kilo Nutella potten verkoopt en je begrijpt waarschijnlijk wel dat fans er uren voor in de auto zitten.

3 kilo Nutella potten

Want zo hé, voor 3 kilo Nutella potten wil je vást en zeker wel met je girlsquad in de auto stappen voor een ritje naar Duitsland. Daar worden deze mega potten heerlijkheid in supermarkt Edeka Raber in Neukirchen-Vluyn verkocht.

Hoe lang is dat rijden?

Je moet er iets voor over hebben, maar dan heb je ook wat. De supermarkt is een half uur rijden vanaf Venlo, een uur van Eindhoven en twee uur vanaf Rotterdam. Het is in ieder geval aan te raden om er snel bij te zijn, want de potten vliegen de winkel uit.

3 kilo aan Nutella in een pot kopen kost je bij de kassa 29,99 euro. Stiekem zijn we wel een béétje teleurgesteld in de prijs. Zo kost een potje Nutella van 630 gram bij Albert Heijn 4,15 euro. Als je vijf potten koopt heb je meer dan 3 kilo en ben je maar 20,75 euro kwijt. Tel uit je winst.

Ohhhhh! Er rijdt een Nutella pannenkoekentruck door Nederland waar je gratis eten krijgt

Reageer op artikel:
Jahaaa! In deze supermarkt scoor je 3 kilo Nutella potten en die heb je in je leven nodig, natuurlijk
Sluiten