Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 10 aug 2017

3 redenen waarom blunders je sterker maken

We vertelden je al de meest gênante maar ook hilarische blunders die ons allemaal wel eens zijn overkomen. Je kan het simpelweg niet altijd voorkomen en zo erg is het ook weer niet. Want van al die blunders word je sterk. En dat is iets wat we allemaal willen:

1. Van je ‘fouten’ leer je

Het is natuurlijk niet altijd zo dat een blunder een fout van jou was. Maar heel veel blunders kán je voorkomen. Bijvoorbeeld dat je per ongeluk iemand te vroeg feliciteert. Als je dat eenmaal is overkomen dan weet je 100 procent zeker dat dat je nooit meer zal overkomen. Oftewel, dezelfde fout bega je nooit twee keer.

2. Blunders creëren zelfspot

Blunders zijn de manier om zelfspot te ontwikkelen. Je leert om er zelf een grapje van te maken en het allemaal niet te serieus te nemen. En niets leuker dan een meisje dat een beetje om zichzelf kan lachen. Geloof ons, dan is die leuke man allang vergeten dat je zojuist een keiharde scheet liet.

3. Je kan tegen een stootje

Al die blunders zijn niet leuk. Maar het maakt je ook wel een stukje harder. Namelijk die keer dat je vol onderuit ging in de bibliotheek was heel gênant. Maar tegelijkertijd boeit het je ook niet zo heel veel dat iedereen moest lachen. Ja, je wordt echt een beetje een tough girl.

LEES OOK: Hilarisch: 33 gênante blunders die ons allemaal wel eens zijn overkomen

Reageer op artikel:
3 redenen waarom blunders je sterker maken
Sluiten