Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 23 okt 2016

3 redenen waarom we opeens allemaal beliebers zijn en dat is helemaal oké

Nog nóóit is er zo'n hysterie geweest toen iemand boodschappen ging doen. Nog nooit was heel Nederland zo alert. Justin Bieber was in het land en iedereen was in rep en roer. Gek, enige tijd geleden was hij een tienermeisjes idool en moesten wij 'volwassen vrouwen' niets van hem weten. Maar nu? Nu vinden we hem allemaal fantastisch.

Opeens is Justin Bieber hét gesprek tijdens een etentje met je vriendinnen. En zo gek is dit nog niet. De volgende redenen verklaren waarom álle vrouwen het heet krijgen van mr. Bieber:

Van jongetje naar man

in 2008 was opeens Justin Bieber daar met zijn hit ‘Baby’. Alle meisjes tussen de twaalf en zestien wisten niet meer waar ze het zoeken moesten. Justin Bieber was het helemaal. Onze generatie had echter geen oog voor hem. Niet heel gek, want hij was toen ook nog maar een jaar of veertien.

Maar in enkele jaren wist hij zich te transformeren in een man, écht een man als je begrijpt wat wij bedoelen. Zijn tengere kippenborstje is veranderd in een lichaam waar elke vrouw knikkende knieën van krijgt. Yep, dit kindersterretje wist zich te ontwikkelen in een, eh, lustobject:

Die blik in zijn ogen

Achter Justin Bieber zit een marketingteam waar je ‘u’ tegen zegt. En wij hebben één van de geheimen ontdekt waarom Bieber opeens sex-appeal heeft. De blik in zijn ogen is namelijk totáaál anders geworden. Zo lief en onschuldig als hij vroeger keek, zo sexy kijkt hij nu.

En je weet het, de blik kan alles doen. Deze man weet precies hoe hij op foto’s moet kijken en ook tijdens zijn shows zal die blik nooit uit zijn ogen verdwijnen:

Hét Charme offensief voor Selena

Oké, Justin is vast en zeker voor geen meter te vertrouwen. Maar toch zien we hem het allerliefst met zijn jeugdliefde Selena Gomez aan zijn zijde. En zo ziet hij het zelf ook. Zijn nieuwe nummer ‘Sorry’ heeft hem in één klap populair gemaakt bij de groep vrouwen tussen de 20-28 jaar oud.

We kunnen het nummer niet vaak genoeg horen en we durven het niet toe te geven, maar als we Selena waren zouden we, hoe fout ook, hem gewoon weer terugnemen:

LEES OOK: Waarom de meest krachtige liefdes continu terugkeren in je leven

Reageer op artikel:
3 redenen waarom we opeens allemaal beliebers zijn en dat is helemaal oké
Sluiten