Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 7 sep 2018

Dit zijn de 3 sterrenbeelden die altijd en overal voor je zullen zorgen

Je sterrenbeeld kan heel wat zeggen over hoe je in elkaar steekt. Zo zegt het iets over hoe sexy je bent, of je een echte dramaqueen bent, hoe goed je kunt kussen en of je bijvoorbeeld zorgzaam bent. Of niet zo.

Er zijn in drie sterrenbeelden die zorgzaam zijn. Maar dan ook echt héél zorgzaam. Personen die het niet erg vinden om hun handen uit de mouwen te steken voor iemand anders. Benieuwd of die van jou erbij staat? Dit zijn ze:

Stier

Als je Stier bent, dan ben je niet alleen geduldig en betrouwbaar, maar ook liefdevol en zorgzaam naar anderen toe. Misschien laat je het niet meteen zo merken, maar het is wel echt zo. En dat weten je vriendinnen en familie ook maar al te goed. Ze kunnen altijd op jou rekenen. Maar weet wel waar je grenzen liggen. Anders kan die zorgzaamheid zomaar eens omslaan in jaloers en bezitterig gedrag.

Maagd

Maagden zijn over het algemeen verlegen, maar als ze zich echt bij iemand op hun gemak voelen, dan komt de ware aard naar boven. En dat is iemand die ontzettend veel over heeft voor de ander. Als Maagd zou je zo een kogel vangen voor iedereen die je lief is. Maar Maagd, denk je ook een beetje aan jezelf? Jij verdient ook wel eens wat aandacht, vergeet dat niet.

Kreeft

Als iemand zich in kan leven in een ander persoon, dan ben jij het wel Kreeft. Jij bent meelevend en beschermend tegelijk, liefdevol en soms emotioneel. Maar allemaal om de ander zo veel mogelijk te helpen. Wel een kleine tip: probeer soms iets los te laten, anders eindig je straks op een slechtere positie dan de persoon die je wilde helpen.

Natuurlijk zijn er ook andere sterrenbeelden die zorgzaam zijn, maar dit zijn de drie die er met kop en schouders bovenuit steken. Alle andere sterrenbeelden hebben wel een andere specialiteit waar je vriendinnen en familie niet zonder kunnen. Dat weten we zeker.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 3 sterrenbeelden die altijd en overal voor je zullen zorgen
Sluiten