Zara Bircan
Zara Bircan Life 11 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze 3 liefste sterrenbeelden hebben stiekem een duistere kant

We willen geen sterrenbeelden met elkaar vergelijken, want de een is niet beter dan de ander (nee, ook jij niet, Leeuw). Ben jij een van de volgende sterrenbeelden, dan word je gezien als een van de liefste sterrenbeelden. Juich nog maar niet te vroeg, want ook jij hebt een duistere kant.

Eerlijk is eerlijk: we hebben allemaal wel een duistere kant in ons schuilen, dus we noemen je nu niet gelijk een duiveltje. Maar jullie weten dit wel het best te camoufleren – of misschien wel compenseren.

Deze drie sterrenbeelden hebben stiekem een duistere kant

Of de duistere kant nu nog zo’n geheim is, is hierna te betwijfelen. Ben je een van de volgende sterrenbeelden, dan is dit jouw stiekeme, duistere kant.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Ben je een Tweelingen, dan ben je voor andere sterrenbeelden waarschijnlijk het grootste raadsel. Onschuldig op het toneel, duiveltje achter de schermen.

Als Tweelingen wil jij niet per se duister overkomen, maar als je intenties donker zijn, kun jij dit als beste verbergen. Daarbij kun je extreem snel overslaan tussen lief en genadeloos.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een Maagd is waarschijnlijk het meest analytisch, rationeel en intelligent. Maar als Maagd wil jij dus ook dat alles op jouw manier gaat. En is dat niet zo, dan zorg jij daar wel voor. Wat er ook moet gebeuren om tot jouw doel te komen, jij vindt wel een strategische manier.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Is je sterrenbeeld een Boogschutter, dan ben jij super relaxed en moeilijk van je puntje te krijgen. Maar vindt iemand hier toch een manier voor, dan is een Boogschutter misschien wel de laatste die je aan je slechte kant wilt hebben. Een Boogschutter wilt nooit als heethoofd overkomen, maar sta je in hun weg? Dan kunnen ze exploderen.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Deze 3 liefste sterrenbeelden hebben stiekem een duistere kant
Sluiten