Met deze 3 tips rock jij een pony in de zomer

Soms heb je helemaal zin in een totaal nieuw kapsel. Een pony is hiervan het perfecte voorbeeld.

Maar een pony is lastig te stylen, vooral in de zomerdagen. Om een plakkende pony te voorkomen tijdens de hete zinderende zomerdagen hebben wij dé drie tips voor je.

Droogshampoo
Ja hoor, daar is ie weer, de droogshampoo. Maar het is dan ook zo’n fijn product. Zo is droogshampoo ook heel geschikt voor jouw bangs. Nadat je je gewone routine hebt uitgevoerd voor een fijne stranddag, is het tijd voor de verzorging van je pony. Houd je hoofd ondersteboven en spray de droogshampoo in je haar. Het is belangrijk dat je de wortels van je pony met de spray bereikt, en niet je voorhoofd. Als je je droogshampoo hebt aangebracht, ga dan met je vingers door je bangs heen om deze goed te verspreiden.

Omgekeerd
Als jij net onder de douche vandaan komt is het misschien gewoonte om gelijk je pony droog te föhnen. Maar omdat je daarna nog je gezicht moet insmeren met moisturizer of zonnebrand kunnen jouw bangs vet worden. De truc hiervoor is om je pony voordat je aan je beauty routine begint, met schuifspeldjes vast te zetten. Zo is je haar uit je gezicht en kan jij je producten aanbrengen tot ze zijn ingetrokken. Om jouw pony te stylen kan je deze opnieuw nat maken met water. Vervolgens föhn je jouw pony totdat deze helemaal perfect zit.

Voorhoofd
Omdat je voorhoofd natuurlijk direct onder je pony zit, komt deze altijd in contact met wat jij gebruikt voor je voorhoofd. Gebruik daarom minder van je producten op je voorhoofd, zo voorkom je een vette pony. En gelukkig ziet toch niemand jouw voorhoofd als je pretty bangs hebt.

Wil je weten of een pony bij jou staat? Bekijk dan onze video.

Reageer op artikel:
Met deze 3 tips rock jij een pony in de zomer
Sluiten