3 x slimme manieren om je uitgroei te verbergen

Uitgroei heeft altijd de neiging uit het niets op te duiken. Het lijkt echter als de dag van gister dat je nog in de kappersstoel zat. En iedere week naar de kapper gaan, dat gaat nét iets tever toch? Gelukkig zijn er vier slimme manieren om je uitgroei te verbergen. Niemand zal er vanaf weten:

Verander je scheiding

Als je je scheiding altijd op dezelfde manier draagt (bijvoorbeeld een middenscheiding) dan zal de uitgroei daar het meest prominent aanwezig zijn. Draag daarom je scheiding eens een andere kant op, want zo zal je uitgroei niet meer opvallen. Als je geen zin hebt om het los te dragen, kan je het vanaf daar ook nog vlechten of in een staart dragen.

Droogshampoo

Een rommelige coupe met veel textuur haalt de aandacht ook weg van je uitgroei. Er zijn droogshampoos verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn voor bepaalde haarkleuren. Kies daarom een droogshampoo die bij jouw haarkleur past, want dit zal de uitgroei nóg meer verbloemen.

Oogschaduw

Oogschaduw, oftewel een product dat je voor zoveel verschillende dingen kunt gebruiken, werkt ook perfect voor uitgroei. Vind een matte kleur die goed bij je eigen haarkleur past en breng het aan met een fluffy kwast. Zorg dat je het met een lichte hand aanbrengt, want je kunt altijd meer laagjes toevoegen. Teveel aangebracht? Borstel je haar dan een beetje door en het zal er natuurlijk uitzien.

Reageer op artikel:
3 x slimme manieren om je uitgroei te verbergen
Sluiten