Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 23 sep 2015

3 x waarom mensen die veel seks hebben gelukkiger, gezonder en knapper zijn

Sexy time, iets waar elk mens van houdt en waar vrouwen ontzettend graag met elkaar over praten. Ondanks dat iedereen van seks houdt, heeft de één meer seks dan de ander. Ben jij stiekem een nymphomaniac en heb je heel veel seks? Vroeger werd dit afgestraft maar tegenwoordig weten we wel beter.

Kruip nog maar eens lekker op je lover, want iedere dag seks hebben schijnt enorm veel voordelen te hebben:

Elke dag seks maakt gelukkig

Als je eenmaal een potje steamy seks hebt gehad, voel je je daarna vaak vrij amazing. Maar iedere dag? Is dat niet een beetje too much? Huffington Post blogger Brittany Gibbons testte het. Ze besloot om elke dag seks te hebben en haar ervaringen te delen op haar blog.

‘Ik stopte elke dag seks te zien als een karwei’

In het begin voelde het voor Brittany als een ‘verplichting’ om elke dag seks te hebben. Het zou onnodige stress opleveren en haar dagelijkse, veilige routine in de war brengen. Maar uiteindelijk kwam daar verandering in: ‘Ik stopte elke dag seks te zien als een karwei. Het moment dat ik seks had werd mijn rustigste moment van de dag. Door de dagelijkse seks werden ik en mijn man closer en hadden we voor het eerst echt diepgaande gesprekken. Het heeft ons een stuk gelukkiger gemaakt.’

Elke dag seks maakt je gezonder

Uit onderzoek blijkt dat elke dag seks nogal wat voordelen heeft voor je gezondheid. Je krijgt een beter afweersysteem, een lagere bloeddruk en een verlaagde kans op hartaanvallen. Daarnaast ervaar je ook minder stress. Maar als je van deze voordelen gebruik wilt maken, is er wel een orgasme nodig. Genoeg reden om je lover nog net iets harder aan het werk te zetten.

Elke dag seks maakt je knapper

Uit onderzoek van the University of Texas blijkt dat de mensen die dagelijks of zeer regelmatig seks hadden meer zelfvertrouwen hadden over hun uiterlijk, zowel over hun lichaam als gezicht. Zo gek is dit nog niet want je wordt letterlijk mooier van seks.

Elke dag seks zorgt er namelijk voor dat je een gezonde gloed krijgt op je gezicht. Daarnaast beweeg je je sexier dan vrouwen die niet regelmatig seks hebben. Daarbij komt dat je straalt van zelfvertrouwen wat veel mensen aantrekkelijk vinden. En wij vrouwen vinden niets leuker dan mooi gevonden worden.

Kortom, cancel je plannen vanavond en duik lekker tussen de lakens met je lief. Of op de keukentafel.

Reageer op artikel:
3 x waarom mensen die veel seks hebben gelukkiger, gezonder en knapper zijn
Sluiten