Renée
Renée | LinkedIn Life 21 sep 2018

Trommel je vriendinnen maar op want het 30 Seconds Kampioenschap komt eraan

Er is maar één spel dat een vriendschap zo kan maken of breken als 30 Seconds. Daarom klinkt het vast als (dramatische) muziek in je oren dat het eerste 30 Seconds Kampioenschap op het programma staat. Dat is niet het enige goede nieuws, want het feest begint al bijna.

Vroeger was je misschien ook wel van de partij bij kampioenschappen. Maar het 30 Seconds Kampioenschap is er echt één die niet in jullie agenda mag ontbreken.

30 Seconds Kampioenschap

Zorg ervoor dat jij en je vriendinnen maandag vrij hebben om naar Utrecht te gaan. Op 24 september wordt daar tijdens het 30 Seconds Kampioenschap namelijk gestreden om de titel beste speler van Nederland en eerlijk is eerlijk, jouw 30 Seconds groepje verdient die titel.

Gelukkig is er nog meer nieuws om blij van te worden. Het eerste is namelijk dat je je nog steeds kunt aanmelden om 19:30 uur van start te gaan. Het andere goede nieuws is dat het maar 2 euro kost om mee te doen.

Daar krijg je niet alleen een heel leuke avond voor terug, maar wie weet óók de felbegeerde titel. Die wil je toch in de wacht slepen?

Dit is ook leuk om te lezen.

17x dingen die ie-de-reen herkent bij het spelen van 30 Seconds

NU.nl

Reageer op artikel:
Trommel je vriendinnen maar op want het 30 Seconds Kampioenschap komt eraan
Sluiten