Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 26 mrt 2018

App je vriendinnen! Jullie moeten hoognodig meedoen aan het 30 Seconds kampioenschap

Beschouw jij jezelf als de ultieme 30 Seconds koningin? Of ben je juist zo slecht dat iedereen buikpijn krijgt van het lachen? Dan heb je nog maar één missie in het leven: meedoen aan het 30 Seconds kampioenschap.

Als je stiekem véél te veel weet over Yolanthe en Gordon én ook nog eens weet hoe je de stelling van Pythagoras aan je vriendinnen uitlegt, dan ben je waarschijnlijk de perfecte kandidaat. Binnenkort gaat het 30 Seconds kampioenschap van start en daar wil je toch bij zijn?

30 Seconds kampioenschap

Grote kans dat je je agenda compleet hebt gevuld met school/werk/afspraken, maar wie weet heb je de avond van 11 april nog wél vrij. Vergeet festivals als Open Air en Mysteryland, het 30 Seconds kampioenschap in Tilburg is pas de plek waar je wilt zijn.

Aanmelden

Je hoeft eigenlijk niet zoveel te doen om je op te geven voor het kampioenschap. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven met je 30 Seconds partner in crime en vijf euro inschrijfgeld te betalen.

Aanmelden doe je via [email protected], maar je moet wel een beetje haast maken. Er is beperkt plaats en dit 30 Seconds kampioenschap kun je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Meer informatie? Check dan hun Facebook evenement.

Reageer op artikel:
App je vriendinnen! Jullie moeten hoognodig meedoen aan het 30 Seconds kampioenschap
Sluiten