Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 8 juni 2016

35 x het bewijs dat Bali het ultieme paradijs is

Twijfel je nog over je vakantiebestemming en wil je dit jaar eens wat verder van huis. Vergeet dan alle andere bestemmingen en reis af naar Bali. Ja, het duurt even voor je er bent, maar als je eenmaal een voet op het Indonesische eiland hebt gezet, wil je er never nooit meer weg.

Bali is als het paradijs

Op het Indonesische eiland Bali heb je de mooiste stranden en de prachtigste resorts. En omgerekend naar euro’s is luxe voor iedereen betaalbaar.

Rijstvelden en koffieplantages

Maak een fietstocht door de adembenemende rijstvelden. En bezoek ook zeker één van de vele koffieplantages. Proef een kopje Luwak koffie als je durft. Dit wordt gemaakt van de uitwerpselen van de Loewak, een katachtige, die koffiebonen eet.

De bijzonderste tempels

Tanah Lot is natuurlijk de beroemdste Hindoeïstische tempel van het eiland. En als je naar Bali gaat raden we dan ook aan, om deze tempel niet over te slaan. Maar er is meer. En het is allemaal interessant en prachtig. En als je geluk hebt, zijn er ook nog apen.

En het is er ook gewoon heel er leuk

Want in de hoofstad Kuta is Waterbom Bali. Een fantastisch waterpark voor iedereen die houdt van glijbanen. Het is er zo prachtig dat het werd uitgeroepen tot het beste en mooiste waterpark van Azië en de op vijf na beste van de wereld. En eh, als je geen zin hebt in al dat spektakel, kun je er ook je nagels laten doen.

LEES OOK: Om bij weg te dromen: de 12 allermooiste eilanden van Europa en je wilt er meteen heen

Reageer op artikel:
35 x het bewijs dat Bali het ultieme paradijs is
Sluiten