Yasmine Esser
Yasmine Esser Travel 25 apr 2018

Op vakantie als vakantiebaan? Dit bedrijf biedt je 3700 euro per maand en je mag je beste vriendin meenemen

Betaald worden terwijl je de wereld over reist, dat is waarschijnlijk de droombaan van heel veel vrouwen. Als het ook jouw droom is, is er goed nieuws. Er is namelijk een vacature.

Als je samen met je beste vriendin of lover het liefst de hele zomer zou willen reizen, maar eigenlijk ook wel geld willen verdienen, is hier de oplossing voor jullie probleem. Want je kunt 3700 euro per maand verdienen met vakantie vieren als vakantiebaan.

Wow Air, een luchtvaartmaatschappij uit IJsland, is namelijk op zoek naar twee mensen die een online Travel Guide gaan maken voor het bedrijf. Het idee is dat je voor drie maanden naar Reykjavik gaat verhuizen. Maar wees niet bang dat je drie maanden in het koude IJsland zal vertoeven, want je gaat zoveel reizen dat je je huis in de hoofdstad van IJsland nauwelijks zult zien.

Je kunt 3700 euro per maand verdienen met vakantie vieren als vakantiebaan

Als je de baan bemachtigt mag je zo veel reizen als je wil. Zolang het maar met Wow Air is dan. Het idee is dat je in die tijd een reisblog gaat onderhouden over het eten, lokale nachtleven, gastvrijheid en de budgetvriendelijkheid van de bestemming.

Zie je het helemaal zitten? Doe dan mee met de procedure en stuur voor 14 mei een korte video in. Hier lees je er alles over.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Op vakantie als vakantiebaan? Dit bedrijf biedt je 3700 euro per maand en je mag je beste vriendin meenemen
Sluiten