Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 7 nov 2014

4 andere leuke dingen die je kunt doen met je cocktail behalve hem opdrinken

Klopt, hem opdrinken is wel de beste optie, maar alcoholische versnaperingen zijn ook nog eens prima te gebruiken voor andere huis-, tuin- en keukenoplossingen. Benieuwd?

1. Neem een rode wijn bad

Hoewel je het misschien als moord zult ervaren om je badje te vullen met een goede Cabernet Sauvignon, heeft het echt geweldige effecten voor je huid. Het pakt de schade aan die je oploopt door vrije radicalen aan en houdt de huid gezond. Wij zeggen, twee vliegen in één klap. Weken én slobberen.

2. Maak je huis schoon met wodka

Maak een mixje van 50% water en 50% wodka en doe het in een sprayfles. Perfect om je ramen mee schoon te maken, je badkamer of keuken mee te schrobben of zelfs om vlekken te verwijderen. Hoe makkelijk kan het zijn?

3. Was je haar met bier

Zet die six-pack van vriendlief maar in de douche. Van bier gaat je haar namelijk heerlijk glanzen. Hou het wel minimaal, want hoewel bepaalde ingrediënten van een biertje goed zijn voor je haar, zorgt alcohol wel voor uitdroging.

4. Geef jezelf een martini manicure

Maak een heerlijke cocktail van martini, limoensap, suiker en wodka en laat je nagels er een paar minuutjes in weken. Het scrubt de nagels en zorgt dat ze helemaal schoon zijn voordat je bijvoorbeeld je nagels wil lakken.

Reageer op artikel:
4 andere leuke dingen die je kunt doen met je cocktail behalve hem opdrinken
Sluiten