Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 30 jun 2016
Leestijd: 2 minuten

4 bh hacks voor meisjes met grote borsten

Grote borsten zijn erg gewild. Maar de dames die deze van nature rocken, weten dat het niet altijd even makkelijk is. Bh’s maken het gelukkig allemaal wat eenvoudiger, maar hebben ook beperkingen. Hier zijn wat big boob bh hacks, die elke vrouw gezegend met een grote voorgevel kan gebruiken.

1. Racer back

Racer back topjes zijn helemaal leuk, maar het probleem is dat je bh bandjes zo zichtbaar zijn, als je eentje draagt. Je kunt natuurlijk een speciale racer back bh aanschaffen, maar dat kan duur zijn en er zijn niet extreem veel verschillende soorten van beschikbaar.

Er is een hele simpele oplossing voor. Je kunt speciale clipjes kopen, die aan de achterzijde de bandjes van je favo bh bij elkaar houden. Of je kunt voor een goedkopere optie gaan en een paperclip gebruiken. Ja, zo makkelijk is het.

2. Strapless

Strapless bh’s dragen, als rondborstige, kan een regelrechte ramp zijn. Je blijft aan de gang met ophijsen. Het geeft heel weinig steun en is zoveel gedoe, dat het bijna niet waard is om te dragen. Er bestaan strapless bh’s die heel goed zijn, zoals die van Wonderbra, maar daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Er is een goedkopere optie. Je kunt je bh bandjes onder je cups langs, langs je omtrek halen. Hierdoor heb je gelijk extra versteviging.

3. Laag uitgesneden rug

Laag uitgesneden rug shirtjes dragen, is voor veel vrouwen gewoon niet mogelijk. Tenminste, dat denken ze. Er is een manier om toch deze look te rocken, zonder dat je bh zichtbaar is. Eerst schaf je een breed stuk elastiek aan. Meet jezelf net onder je bh rand en knip het elastiek ongeveer 1 centimeter langer. Knip van een oude bh de haakjes af en maak beide uiteindes aan het elastiek vast. Nu heb je een verlengstuk gemaakt om aan je bh vast te maken en de sluiting lager op je rug te dragen.

In deze video zijn alledrie de hacks verfilmd. Handig:

4. Bh op de juiste wijze aantrekken

Je bh blijft veel langer goed, als je het op de juiste manier aantrekt. De elasticiteit in je bh blijft langer goed en je borsten komen mooier in de cups te zitten. Je buigt voorover, doet je armen door de gaten van de bh-bandjes, laat je borsten de cups vullen en haakt het van achter dicht. Check de video voor visuele uitleg:

LEES OOK: Ugh! 12 struggles voor meisjes met grote borsten in de zomer

Reageer op artikel:
4 bh hacks voor meisjes met grote borsten
Sluiten