Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 25 jan 2019

4 herkenbare situaties als je lacht om je eigen grapjes

Je kan er echt niets aan doen. Je vindt je eigen grappen simpelweg hilarisch. Zelfs zo hilarisch dat je vaak de grootste lol hebt. In je eentje, dat dan weer wel:

Je lacht al voordat je überhaupt de grap hebt verteld

Je komt met een grijns ergens binnen. Want wat je nu hebt meegemaakt of hebt gehoord moét iedereen zo snel mogelijk weten. Je trommelt iedereen op voor de grap van de eeuw die jíj hebt bedacht. Maar voordat je bent begonnen met je verhaal schiet je al in de lach. En doordat je zo erg aan je nog niet vertelde grap denkt, hou je nooit meer op met lachen. Je hebt de grootste lol in je eentje om je eigen grapje.

Je kan élke keer weer om dezelfde grap lachen

Je bent een ster in het herhaaldelijk lachen om een grap die je al tig keer hebt gemaakt. Andere mensen kennen die flauwe grap van je inmiddels wel, maar jij vindt het nog steeds geweldig leuk om een scheetkussen op de stoel van je bestie te leggen.

Mensen kijken je altijd vragend aan

Mensen vragen zich soms af of het wel allemaal goed met je gaat. Je kan namelijk zo hard lachen om je eigen grappen dat het bijna narcistisch is, oeps. Daarnaast lach je vaak om dingen die je nog niet eens hebt verteld. Ze zitten altijd met vragende ogen tegenover je, élke keer weer.

Als je eenmaal begint met lachen stop je niet meer

Totdat je bijna in je broek plast, om je eigen grap nota bene. Ach, lekker toch? Het lachen dan hè.

LEES OOK: Even lachen: 4 x geweldige berichtjes van mannen die tampons aan het kopen zijn voor hun vriendin

Reageer op artikel:
4 herkenbare situaties als je lacht om je eigen grapjes
Sluiten