4 kleurloze make-up producten die in je toilettasje thuis horen

Eigenlijk denken we altijd aan kleur wanneer we het over make-up hebben. Maar stiekem is de juist transparante make-up je grootste vriend op het gebied van beauty. Zou je niet verwachten toch? We bekennen dat het wel iets is van de laatste tijd, maar wij kunnen zelf niet meer zonder deze verschrikkelijk handige (transparante) make-upgadgets:

1. Transparante poeder

Een echte musthave, de transparante photofinish. Ideaal om je foundation een beetje mee te materen, je make-up te zetten of om je glim over de dag even snel weg te werken. Het fijne aan kleurloze poeder is dat je voorkomt dat je eruit komt te zien als een cakeje. Wij zijn persoonlijk over de top fan van de Professionals Powder van PUPA.

2. Oogschaduw primer

Wanneer je hier eenmaal aan begint, kun je waarschijnlijk nooit meer zonder. Een klein laagje op je oogleden voordat je begint met het aanbrengen van je oogschaduw of liner en het blijft de hele dag netjes op zijn plaats. We zouden het nog net geen Nobelprijs willen toekennen.

3. Transparante wenkbrauwgel

Indien je ook fan bent van de wat wildere wenkbrauw, bestaat er een prima kans dat je wel eens wakker wordt met de meest ontembare borstels boven je ogen. In dat geval is een transparante wenkbrauwgel je redding. Je kunt van tevoren je wenkbrauwen inkleuren of niet, en de boel vervolgens netjes vastzetten met de gel. Daar heb je in ieder geval geen omkijken meer naar de rest van de dag.

4. Kleurloze lipliner

Bestaat dat? Jazeker, en het is een ware vondst. Het werkt hetzelfde als een gekleurde lipliner, maar dan is hij onzichtbaar. Blijf je niet met van die rare randjes zitten aan het einde van de dag. Daarbij loopt je lippenstift zo niet uit en blijft hij extra goed zitten wanneer je je lippen helemaal inkleurt met de liner.

Reageer op artikel:
4 kleurloze make-up producten die in je toilettasje thuis horen
Sluiten