Zara Bircan
Zara Bircan Love 23 feb 2020

De 4 Myers-Briggs types die overveel liefde aan hun partner geven

Als je tevreden bent in je relatie, is het nooit verkeerd om rustig aan te doen. Voor sommigen zijn de kleinste dingen namelijk al genoeg. Maar de volgende Myers-Briggs types pakken graag uit en doen alles voor hun partner.

Hoe ben je in de liefde, op werk of met familie? Of wil je jezelf juist beter leren begrijpen? Doe de gratis persoonlijkheidstest van Myers-Briggs en kom er gauw achter.

Deze persoonlijkheidstypes pakken graag groot uit in een relatie

Vier Myers-Briggs types blijven je altijd verwennen met een lief en groot gebaar. Pas als er een lach op jouw gezicht verschijnt, zijn ze tevreden. De volgende vier types willen je maar al te graag alle liefde geven die je verdient.

1. ESFJ (Consul)

Een ESFJ zorgt er graag voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Heeft dit persoonlijkheidstype een liefje gevonden, dan willen ze dit nog groter uitpakken. Je kunt er dus vanuit gaan dat een ESFJ je behandelt als een koningin.

2. ESTP (Ondernemer)

Is je partner een ESTP, dan is elk moment leuk en levendig. Een ESTP wil het liefst de hele wereld laten zien hoe verliefd hij of zij op je is, geen enkel gebaar is te klein. Met een ESTP-partner hoef jij je nooit zorgen te maken in je relatie, want jij wordt hier elke dag aan herinnerd.

3. ESFP (Entertainer)

Grappenmaker in de spotlichten, grootste lieveling achter de schermen. Een ESFP wil je graag de beste indruk van zichzelf geven en is niet bang om daar een grote scène van te maken. Niet alleen jij, maar ook de mensen om jullie heen zwijmelen weg bij de liefdevolle acties van een ESFP.

4. ENFP (Campagnevoerder)

Is je partner een ENFP, dan is het moeilijk voor dit type om zich in te houden. Wees dus maar voorbereid op een overvolle lading liefde die een ENFP regelmatig jouw kant op stuurt.

Lees ook:

Reageer op artikel:
De 4 Myers-Briggs types die overveel liefde aan hun partner geven
Sluiten