Zara Bircan
Zara Bircan Love 6 feb 2020

Deze 4 Myers-Briggs types geven hun ex sneller een tweede kans

Een ex is niet voor niets een ex. Althans, de meeste mensen zoeken verder naar andere geschikte partners. Maar de volgende vier Myers-Briggs types hebben de grootste kans om hun ex nog een kans te geven.

Ben jij intuïtief, observerend, praktisch of sociaal? De Myers-Briggs test geeft jouw persoonlijkheid weer gebaseerd op de antwoorden die je geeft. Zo kun je ook lezen in welk beroep de meeste mensen met jouw persoonlijkheidstype zich bevinden. Of wil je erachter komen hoe jij het doet in de liefde?

Terugvallen naar je vorige relaties

Als je veel gevoelens voor iemand hebt, gaat dat niet zo snel weg. Maar sommigen vallen toch iets sneller terug in hun vorige relaties dan de ander. Benieuwd voor welke 4 Myers-Briggs types dat geldt? Beautify vertelt het je.

ESTJ (Leidinggevende)

Ben je een ESTJ, dan ben je een enorme doorzetter. Je bent oplossingsgericht en grijpt in als er problemen in je relatie spelen. Als jij nu eenmaal verliefd bent, ga je hier 100% voor en ben je dan ook eerder geneigd om het opnieuw met een ex te proberen.

ISFJ (Verdediger)

Hopeloze romantiek, dat is pas iets waar een ISFJ van houdt. Als ISFJ kijk jij sneller naar de positieve dingen uit je vorige relatie en houdt je je hier sneller aan vast, omdat jij eerder het goede in mensen inziet. Jij laat niet snel los en geeft je ex sneller meerdere kansen.

ESTP (Ondernemer)

Als ESTP ben jij erg risicovol en spontaan. Maar voordat jij je ex dus een nieuwe kans geeft, weet jij eerst wel welke veranderingen er moeten komen. Als je zeker weet dat er nog enige kans van slagen is, ben je bereid hiervoor te gaan.

INFP (Bemiddelaar)

Jij bent als INFP eerder geneigd om je hart te volgen dan het verstand. Jouw sterke gevoelens drijven je terug naar je ex, zelfs als het nog niet zeker is dat er verandering komt. Door je optimisme kies je er toch nog voor om je gevoelens achterna te gaan en is de kans groter dat jij weer bij je ex belandt.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Deze 4 Myers-Briggs types geven hun ex sneller een tweede kans
Sluiten