Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 15 november 2017

Cadeau-ideetje: Deze box bevat 4 flesjes gin die allemaal smaken naar een seizoen

Misschien is het nog een beetje vroeg om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Maar als we dat toch doen, dan kunnen we wel tot de conclusie komen dat het jaar 2017 helemaal in het teken stond van gin. Overal werd gin in verwerkt en er kwamen steeds meer nieuwe smaken. En het feest gaat maar door, want nu zijn er wéér vier nieuwe smaken op de markt.

We kunnen ons geluk niet op. Gin komt overal tevoorschijn, waar we ook zijn. En daar hebben we helemaal geen problemen mee. Dit keer zijn er weer vier nieuwe smaken gin gebrouwen en we kunnen niet wachten om ze te testen.

Nieuwe smaken gin voor ieder seizoen

De nieuwe smaken gin zijn niet zomaar nieuwe smaken gin. Bij ieder smaakje is namelijk rekening gehouden met een bepaald seizoen. Zo zijn de zomer, lente, herfst en winter allemaal gevangen in een klein flesje gin. Ieder heeft zijn eigen kenmerkende kruiden en smaken gekregen.

Zo proeft de zomer naar aardbei en zwarte peper, de lente smaakt naar citroen en rozemarijn, de herfst kenmerkt zich door appel, braambes en kardemom en de winter proeft naar cranberry en clementine. De vier flesjes zijn ieder wel in een kleine variant te verkrijgen, want ze komen in een giftset.

De hele box bestel je hier voor ongeveer 32 euro. Gewoon voor jezelf, of voor je vriendinnen die die hard gin-fans zijn.

Deze chips smaakt ook naar gin: Lekker! De Lidl komt met gin chips en het wordt je nieuwe lievelingsknabbeltje

Reageer op artikel:
Cadeau-ideetje: Deze box bevat 4 flesjes gin die allemaal smaken naar een seizoen
Sluiten