Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 8 aug 2015

4 prima logische redenen om juist mannen met brillen te gaan daten

Mannen en brillen. Waarom is het toch zo ontzettend sexy? Waarom zien ze er toch altijd zo intens intelligent uit met zo'n ding? We weten het niet, maar het is absoluut onze Kryptonite. We kunnen het niet weerstaan. Mocht je er nu eentje zijn die het allemaal zo net nog niet weet met de mannen? Laat ons je dan overhalen:

1. Ze ziet er super slim uit

En intelligente mannen zijn sexy. Super sexy. We know, het is heus geen gegeven dat je een slimme vent aan de haak hebt geslagen, maar we vinden het leuk om te denken dat het stereotype toch enigszins opgaat. Het heeft gewoon iets, mannen met brillen. Net als dat vrouwen met brillen gruwelijk sexy kunnen zijn.

2. Hij durft zichzelf te zijn

Hij is niet bang voor een bril. Hij hoeft niet per se te pielen met lenzen en toestanden. Hij is zeker genoeg van zichzelf en weet dat hij met bril net zo goed super aantrekkelijk is. Niet dat we ooit beamen dat brillen niet sexy zijn, maar het is natuurlijk een hele eyecatcher.

3. Tegenwoordig is het gewoon een dikke fashionaccessoire

Laten we wel wezen, brillen zijn niet alleen hot maar ook gewoon super hip. Met een beetje pech heb je dus ook nog een fashionman aan de haak geslagen. Hoppa.

4. Hij ziet je altijd scherp

En dan hopen we dat we het niet alleen over je uiterlijk hebben. Met een beetje geluk ziet hij je voor wie je bent, met of zonder bril. En, klopt het een beetje dames?

Reageer op artikel:
4 prima logische redenen om juist mannen met brillen te gaan daten
Sluiten