Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 20 nov 2018

4 redenen dat je meer hebt aan een elektrische deken dan aan een man

Tja, een man in je bed kan lekker warm zijn. En ook best gezellig. Maar het feit blijft: je weet nooit zeker wat je aan 'm hebt. Neem dan een elektrische deken, daar kun je pas echt van op aan. Dit zijn vier redenen dat je veel meer hebt aan een elektrische deken dan aan een man.

1. Je kunt de hele dag in bed blijven liggen met je elektrische deken

Tuurlijk, met een vent is het ook fijn knuffelen, kroelen en seksen in bed. Maar op een gegeven moment wil hij toch opstaan. Moet hij ergens heen of wordt hij onrustig van het horizontaal leven.

Jij hebt misschien nog wel zin om de hele dag series te kijken in bed terwijl je verwarmd wordt. En dát is iets waar je altijd voor terecht kunt bij je elektrische deken. Je deken wil de hele dag wel met jou in bed doorbrengen. Hij zal je er nooit om veroordelen of schuldig over laten voelen. En dat is echt heel fijn.

2. Je elektrische deken is heter dan welke man dan ook

Van je deken krijg je het o-ve-ral warm en dat valt van een man toch niet altijd te zeggen. Je deken is heter dan welke man dan ook. Daar kan echt geen lover tegenop.

3. Op je elektrische deken kun je 100 procent rekenen

Je deken is er altijd voor je als jij ‘m nodig hebt. Hij steunt je, hij verwarmt je en zal je altijd verwelkomen.

Op een man kun je eigenlijk nooit helemaal rekenen. Hij komt ineens niet opdagen of laat je in de kou staan. Nee, een man is echt veel minder betrouwbaar dan een elektrische deken.

4. Je elektrische deken is turned on zodra jij dat wil

Geen gezeur over ‘eerst nog voetbal kijken’ of ‘dit level afmaken in deze game’. Nee, als jij zin hebt, dan maakt je elektrische deken ook zin.

Je deken is turned on zodra jij dat wil. Eén druk op de knop en het is hot, hot, hot.

4-0 voor de elektrische deken

Daarom: ben je single? Hoera, koop een elektrische deken en je zult die human heater niet meer willen.

Van een elektrische deken kun je pas echt op aan. Hij houdt je warm, wil zoveel mogelijk tijd met je in bed doorbrengen en is er altijd klaar voor als jij er klaar voor bent. Wat wil je nog meer?

Oké, dit blijft toch ook interessant om te lezen:
Onderzocht: Dit type man geeft je het meeste plezier in bed

Reageer op artikel:
4 redenen dat je meer hebt aan een elektrische deken dan aan een man
Sluiten