4 redenen waarom wij vrouwen dol zijn op lieve woordjes

Joke-Jiers Botma 20 feb 2016 Love

Wij vrouwen vinden het heerlijk om te horen hoeveel hij van ons houdt, hoe mooi hij ons vindt, hoe grappig hij ons vindt, de manier waarop hij 'schatje' zegt én al die andere lieve woordjes. Zucht… deze vier redenen zijn het antwoord op onze lieve-woordjes-drang:

1. Je houdt van bevestiging

Dat is nou eenmaal vrouw-eigen. We zijn stiekem allemaal een beetje onzeker, maar zelfs als we dat totaal niet zijn, dan nog hunkeren we naar bevestiging. Je vindt het geweldig als hij élke dag zegt dat hij van je houdt. Want dan weet je het stiekem weer even voor 100% zeker. En dat geeft een heerlijk gevoel.

2. Je wordt op een voetstuk gezet

Je voelt je een ware prinses op haar troon. Als hij je vertelt hoe beeldschoon je bent, hoe prachtig je haren zitten of hoe dol hij op je is. Élke vrouw vindt het heerlijk om op een voetstuk te worden gezet door haar vriendlief. Én terecht want dat verdien je als geen ander.

3. You give me butterflies

Je krijgt spontaan weer de verliefde vlinders in je buik als hij je bij je troetelnaam noemt. Het maakt je élke keer weer even verliefd. En laten we eerlijk zijn, dat verliefde gevoel is toch wel héél erg fijn. Of je nou jaren samen bent, of pas een paar maanden. Verliefd zijn is genieten.

4. Je hoort ze alléén van hem

En dat maakt het allemaal nog specialer. Hij is namelijk de enige die precies die ene woordjes tegen je kan zeggen waar je zo blij als een kind van wordt. Alleen hij, écht alleen hij. Wees daarom maar heel zuinig op al die lieve woordjes die je in je schoot krijgt geworpen. En vergeet het ook niet af en toe terug te doen.

LEES OOK: Van deze 15 lieve aanrakingen smelt iedere vrouw

Reageer op artikel:
4 redenen waarom wij vrouwen dol zijn op lieve woordjes
Sluiten