4 simpele manieren om je look in één keer helemaal om te gooien

Het nieuwe jaar is daar. En daarom vinden we het vaak maar wat leuk om onszelf te vernieuwen op zowel het gebied van innerlijk als uiterlijk. Maar voordat je te grote stappen maakt, kun je misschien beter eerst eens klein beginnen. Zo kan een kleine aanpassing in je make-uproutine al een hele omslag betekenen voor je look:

1. Kies eens voor een andere scheiding

Hoewel je misschien de behoefte voelt om al je haar af te knippen of om de ene dag de krultang en de andere dag de stijltang erin te gooien, kun je het ook eens simpeler aanpakken. Waarschijnlijk heb je je haarscheiding altijd redelijk hetzelfde zitten, maar wat nu als je eens van een middenscheiding naar een zijscheiding gaat of andersom? Zeker het proberen waard voordat je echt grote stappen wil ondernemen. Zoiets kleins kan al een wereld van verschil maken.

2. Experimenteer met kleur

Hoewel we allemaal onze vaste beautyroutine hebben met onze vaste kleuren, is het nooit een slecht idee om buiten je comfortzone te stappen. Probeer eens een keer een perzik kleur in plaats van koraal. Pak eens een bruine mascara in plaats van een zwarte. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen zo maar eens tot een nieuwe ontdekking leiden.

3. Vorm je wenkbrauwen

We hebben het afgelopen jaar al heel wat geleerd over de wenkbrauwgame en zijn ook niet van plan om die wijze lessen dit jaar te laten varen. Ga langs bij je schoonheidssalon en laat je wenkbrauwen perfect shapen naar jouw gezicht. Een goeie wenkbrauw doet namelijk wonderen.

4. Blijf van de zwarte liner af

Hoewel we allemaal fan zijn van het inkleuren van onze waterlijn met onze zwarte potloden, kun je er ook voor kiezen je ogen te openen met een huidskleurige liner. Dit is minder opvallend dan een witte liner en zorgt meteen voor een frisse blik.

Reageer op artikel:
4 simpele manieren om je look in één keer helemaal om te gooien
Sluiten