Heel fijn: met deze 4 tips heb jij simpel en snel gezond haar

Wil je heel graag lang, dik, glanzend haar en het liefst as soon as possible? Dit zijn dé trucjes waardoor jij een haardos krijgt waar je u tegen zegt:

1. Zo zacht als een baby
Te vaak je haar wassen kan ervoor zorgen dat je haar droog aanvoelt. Kies daarom voor een shampoo met een milde formule, baby shampoo is hiervan het perfecte voorbeeld. Spoel je haar ook goed uit voor en na het wassen, zodat er geen shampooresten achterblijven. Zo ziet je haar er minder dof uit en wordt het ook niet verzwaard.

2.Wet hair? Take care
Wees lief voor je haren als je uit de douche komt. Droog je manen niet te grof met een handdoek, maar gebruik liever een schoon t-shirt van 100% katoen. Dep als het ware je haren droog, zo voorkom je dat je haar afbreekt. Voor de perfecte afsluiter kan je een verzorgend serum aanbrengen vanaf het midden van je haar tot in je puntjes.

3. Haarverf
Als je een fan bent van je haar kleuren, is het verstandig om te kiezen voor een haarkleuring zonder ammonia of alcohol. Zo heb jij veel langer plezier van gezond en mooi gekleurd haar.

4. Gooi je haren los
Een strakke staart of knot staat natuurlijk hartstikke fabulous, maar goed voor je haar is het niet. De druk die op je hoofd staat kan ervoor zorgen dat jouw haarwortels afbreken. En dat willen we natuurlijk never nooit niet. Kies daarom lekker voor een super mooie blow out of prachtige krullen, ook zo zie jij er fantastisch uit.

Je haar gekruld met een wand? Dit zijn vijf mooie manieren om je krullen te stylen.

Reageer op artikel:
Heel fijn: met deze 4 tips heb jij simpel en snel gezond haar
Sluiten