Emma Plasmans
Emma Plasmans Love & Seks 20 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Hoe je in 4 stappen nog verliefder kunt worden op je vriend(in)

Ben jij verliefd? En wil jij nog verliefder worden? Ja, het is mogelijk en ja, je leest het goed. Al heb jij zeker weten een vonk met je geliefde partner, op de volgende vier manieren kun jij je verliefdheid nog meer versterken.

We kiezen niet op wie we verliefd worden, maar stiekem ben je wel heel blij dat je voor jouw partner gevallen bent. Op de volgende manieren kun je nog net dat beetje meer van elkaar houden.

Op deze 4 manieren word jij nog verliefder op je partner

Het is niet moeilijk om verliefd te zijn op je geweldige partner, want hij/zij kan je met de simpelste dingen blij maken. Je verliefdheid kan sterker worden op de volgende vier manieren.

1. Stel samen doelen op

Door toekomstgerichte doelen op te stellen, vergroot je de connectie die je hebt en word je als team sterker. Dit kunnen de kleinste doelen zijn, van een kleine huisopruiming naar het plannen van een vakantie of het kopen van een huis.

2. Focus op de positieve dingen

Natuurlijk, het kan best vervelend zijn als je partner maar niet wil opruimen, al heb je het al drie keer gevraagd. Maar als je te gefocust bent op de kleine dingetjes, word je er uiteindelijk zelf meer gestrest en negatief van. Focus vooral op de positieve dingen aan je liefje, want die zijn er genoeg.

3. Moedig je partner aan

In de loop van de tijd krijg je allerlei kanten van je partner te zien. Blijf je partner vooral aanmoedigen in zijn/haar groei en ontwikkelingen, want er komen alleen maar goede dingen uit complimenten. En heb je een partner die naar je opkijkt, dan kan de verliefdheid haast niet meer groeien.

4. Houd meer van jezelf

Leer je hoe je meer van jezelf kunt houden, dan straal je gegarandeerd zelfverzekerdheid uit. Dit is super aantrekkelijk en werkt als magneet op je liefje. Hij/zij geeft je dan nóg meer redenen om van jezelf te houden. Win-win.

Lees ook: Ben je niet meer verliefd? 5 signalen dat jullie vlam compleet gedoofd is en je beter uit elkaar kunt gaan

Reageer op artikel:
Hoe je in 4 stappen nog verliefder kunt worden op je vriend(in)
Sluiten