4 superduper romantische bestemmingen die je nu kunt boeken voor Valentijn (met korting!)

Een romantisch etentje, een bezoekje aan de bioscoop, je slaapkamer versieren met kaarslicht. Leuk om te doen met je lover. Maar het aller- allerleukste is toch wel een mini-vakantie met je lover. En deze vier bestemmingen zullen gegarandeerd zorgen voor romantiek.

1. Budapest

Wandelen langs de Donau is één van de meest romantische dingen die je zult doen in je leven. Neem de Donau Promenade, die strekt zich uit tussen twee iconische bruggen van Budapest. Ga rond zonsondergang, dan zal de nachtverlichting prachtig zijn en je de weg wijzen. De lichtjes langs de oever zijn werkelijk betoverend.

2. Praag

Praag is een heerlijke stad om met je lief heen te gaan. Het meest romantisch plekje is bovenop de Petrinheuvel. Hier kun je naar toe met een kabelbaan, sowieso al een leuke ervaring. Vervolgens kun je samen van het wonderschone uitzicht genieten.

3. Lyon

Parijs is natuurlijk de stad van de liefde. Maar denk ook eens aan Lyon. Want ook deze Franse bestemming staat bol van de romantiek. Wat dacht je van een rondvaart over de rivieren Rhône en de Saône. Je kunt bijvoorbeeld varen naar een eilandje met een middeleeuws benedictijner abdij. In de zomer kun je hier op zondag genieten van openluchtconcerten. Je kunt op het eilandje ook eten. Het restaurant L’Auberg de l’Ile is er gevestigd.

4. Venetië

Misschien niet heel origineel, maar daarom niet minder leuk: een rondvaart in een gondel. Het is fantastisch om Venetië te ontdekken in een bootje samen met je lief. Of kies voor een avond rondvaart zodat jij en je lover de sterrenhemel zien.

Liever niet in een bootje? Verdwaal dan door alle kleine straatjes. Alles is zo pitoresk en authentiek dat jij en je lover hoe dan ook helemaal opgaan in elkaar.

Romantiek mét korting

Met easyJet kun je nu voordelig naar deze bestemmingen vliegen. De luchtvaartmaatschappij geeft namelijk tot 25 procent korting op 800.000 stoelen op geselecteerde routes binnen Europa*. Dit geldt voor reizen tussen 1 februari en 5 juli 2017 én als je vóór 12 januari boekt.

Ga er lekker tussenuit met je lover en bezorg hem de meest memorabele Valentijnsdag ooit.

*Zie Easyjet.com/nl voor de voorwaarden

In samenwerking met easyJet

Reageer op artikel:
4 superduper romantische bestemmingen die je nu kunt boeken voor Valentijn (met korting!)
Sluiten