Isis van Graas
Isis van Graas Love 20 feb 2020

Awh! Deze 4 vrouwen vonden ‘de ware’ en vertellen hun liefdesverhaal

Wanneer je denkt aan ‘de ware’ zie je waarschijnlijk een ideaal beeld voor je uit je favoriete romantische komedie. Je hebt in je hoofd dat je soulmate vanzelf bij je terecht komt, want hé, op elk potje past een dekseltje. Benieuwd hoe deze zes vrouwen erachter kwamen dat ze de ware hebben gevonden?

Iedereen ziet de betekenis van een soulmate op een andere manier. Sommigen houden zich vast aan liefde op het eerste gezicht, terwijl anderen denken dat er niet één persoon ‘de ware’ is.

De ware gevonden

Ben je benieuwd hoe deze zes vrouwen erachter kwamen dat ze hun soulmate gevonden hebben? Wij hebben hun liefdesverhalen even onder elkaar gezet en zijn erachter gekomen hoe zij de liefde gevonden hebben. En geloof ons, het lijkt verdacht veel op een van je favoriete rom-com scènes.

De liefdesverhalen

Onverwacht bemachtigde ik een gratis kaartje voor een circus. Morgan was aan het werk als beveiliger bij de deur, terwijl ze normaal ergens anders op de werkvloer de beveiliging regelt. Ze zag me lopen en staarde naar mijn cropped rode sweater en hoge laarzen. Een paar dagen later had ze me gevonden op Facebook. We zijn al bijna vier jaar samen én zijn inmiddels verloofd.
— Chaya, 24

Ik wist dat hij de ware was, toen hij tijdens onze eerste date zo zenuwachtig was dat hij een hele fles wijn voor zichzelf bestelde. De sociale ongemakkelijkheid herkende ik meteen en voelde gelijk een match. Tot vandaag de dag zijn we al zes jaar gelukkig getrouwd.
— Nataliya, 32

Toen we voor het eerst samen alleen waren, in stilte boven op een heuvel starend over de stad, wist ik dat hij de ware was. Ik voelde dat ik voor altijd zo zou kunnen blijven zitten en niemand anders nodig zou hebben voor de rest van mijn leven. Dit was het moment dat ik hét begreep. Hij voelde het zelfde en vertelde zijn plan, hoe we voor altijd samen een avontuurlijk en hilarisch leven gaan leiden.
— Sirapi, 27

Op het moment dat hij duidelijk maakte dat hij mijn onzekerheden en andere flaws prachtig vond, wist ik dat mijn vriendje de ware was.
— Lana, 29

Misschien vind je dit ook leuk:

Cosmopolitan.com

Reageer op artikel:
Awh! Deze 4 vrouwen vonden ‘de ware’ en vertellen hun liefdesverhaal
Sluiten