Horror: Deze vrouw heeft 4 wenkbrauwen door mislukte tatoeage

Het zou je maar gebeuren. Delsha Campbell wilde graag de volle wenkbrauwen van Cara Delevingne. Ze besloot daarom een wenkbrauw tatoeage te nemen. Een beslissing waar ze voor eeuwig spijt van zal hebben.

Delsha besloot haar wenkbrauwen te laten tatoeëren in 2012 nadat haar grootste wens was om ook volle wenkbrauwen te hebben net zoals Cara. Iemand die ze kende vond een voucher waardoor de behandeling niet meer 350 pond kostte maar 100 pond. En toen bleek dat in dit geval goedkoop duurkoop werd.

De beauty ‘specialist’ begon de behandeling met het eraf waxen van Delsha’s wenkbrauwen die zij juist zorgvuldig had laten groeien zoals haar was verteld. Echter tekende de ‘specialist’ de wenkbrauwen te hoog wat Delsha al opmerkte na de behandeling. De specialist stelde haar echter gerust dat het kwam doordat de behandeling net was geweest. Een paar dagen later groeiden Delsha’s eigen wenkbrauwen terug en had ze opeens vier wenkbrauwen. Haar natuurlijke én haar getatoeëerde wenkbrauwen.

Delsha was in shock toen ze zag dat de wenkbrauwen op de verkeerde plek waren getekend. Het was gedaan semi-permanente inkt, maar tot op de dag van vandaag is het nog steeds niet weg. Delsha heeft al 400 pond betaald om de tatoeage te laten vervagen maar zonder succes. Sinds het is gebeurd, is Delsha afgevallen en heeft ze continu stress over haar uiterlijk en wenste ze dat ze het nooit had laten doen. Arm kind.

Reageer op artikel:
Horror: Deze vrouw heeft 4 wenkbrauwen door mislukte tatoeage
Sluiten