4 x beautyhacks die je leven redden als je echt geen tijd meer hebt

Er zijn van die momenten dat je er tip top uit moet zijn maar dat je geen tijd meer hebt om je volledige routine uit te voeren. Afgebladderde nagels, ongeschoren benen en noem maar op. Voor vier problemen hebben wij een quick fix oplossing bedacht die je vaak zal redden. Mocht je ze hebben uitgevoerd, gewoon geen woord over zeggen:

1. Vettig haar dat echt gewassen moet worden

Probleem: Soms heb je van die dagen dat je geen tijd meer hebt om je haar te wassen maar je het eigenlijk wel zou moeten doen. Vaak zie je dat je haar aan de voorkant bovenop vettig is en de rest niet.
Oplossing: Bind je haar in een staartje maar laat de voorkant eruit. De voorste plukken kun je namelijk heel snel even onder de kraan wassen. Omdat het maar een klein beetje haar is, is het ook zo droog geföhnt. Resultaat? Je haar ziet er fris gewassen uit en ruikt ook nog eens naar shampoo.

2. Ongeschoren benen die echt toe zijn aan een scheerbeurt

Probleem: Je hebt een prachtige midi-rok die je heel graag wil aantrekken. Je hebt alleen geen tijd om je benen helemaal te scheren aangezien dat best wel eens een klusje kan zijn.
Oplossing: Scheer alleen de onderkant van je benen en laat de rest zoals het is. Niemand die het ziet en de rest kun je later bijwerken. Op een rustig moment.

3. Open schoenen en ongelakte teennagels

Probleem: Je prachtige paar peeptoe hakken zouden je outfit helemaal compleet maken. Je hebt alleen je nagels niet gelakt en daar is ook niet meer echt de tijd voor.
Oplossing: Lak alleen de nagels die te zien zijn in de schoenen. Vaak heb je er aan twee al genoeg. Dat betekent dat je maar vier nagels in totaal hoeft te lakken en niet alle tien. Scheelt meer dan de helft van de tijd.

4. Afgebladderde nagellak

Probleem: Nagellak dat niet meer strak op je nagels zit staat vaak onverzorgd. Je nagels helemaal opnieuw lakken en vooral laten drogen kost echter vaak teveel tijd.
Oplossing: Lak alleen de stukjes die er inmiddels vanaf zijn gebladderd. Dit droogt vaak snel en is een prima oplossing om niet alle nagels opnieuw te moeten doen met het risico om in tijdnood die ook nog eens te verpesten.

Nooit tegen iemand vertellen, en alleen toepasbaar indien je tijd tekort komt. Anders willen we liever gewoon tien gelakte nagels zien.

Reageer op artikel:
4 x beautyhacks die je leven redden als je echt geen tijd meer hebt
Sluiten