4 x de perfecte Beautify make-up tutorials voor NYE

Nadat we gister de haar tutorials op een rijtje hebben gezet voor NYE is het vandaag tijd voor make-up. Want die moet hoe dan ook goed zitten tijdens je Oud & Nieuw feestje. Dit zijn vier perfecte looks.

1. Smokey eye

De smokey blijft toch de ultieme look. Je kunt ‘m simpel namaken. In deze tutorial zie je hoe je een smokey eye maakt met een oogpotlood en een beetje mascara. Geweldig voor ieder feestje.

2. Glitter

Glitters horen er stiekem toch een beetje bij. Wat extra sparkle kan geen kwaad, zeker niet als we het nieuwe jaar gaan inluiden. In deze tutorial zie je hoe je een shiny look maakt die toch opvallend genoeg is voor een feestje.

3. Red Vamp

Rode lipstick kan niet ontbreken in het rijtje van perfecte make-up looks voor Oud & Nieuw. Misschien wel de meest favoriete kleur voor een feestje. Knallende lippen en niet te heftige ogen. Hoe je die maakt zie je hier:

4. Nude

Voor degene die van nude houdt maar niet té heftig, is deze look uitermate geschikt. Toch net dat beetje extra maar vrij rustig. Zeker vergeleken bij de andere drie looks.

Reageer op artikel:
4 x de perfecte Beautify make-up tutorials voor NYE
Sluiten