Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 14 dec 2014

4 x leuke Oud en Nieuw ideeën voor de single huismus

Niet zo'n zin om helemaal los te gaan op een druk feest dit jaar? Dit zijn vijf dingen die je kunt doen als je een single huismus bent (zonder glam en mannen):

Organiseer een diner bij jou thuis

Nodig een stel vriendinnen uit en organiseer een heerlijk diner bij jou thuis. Het hoeft niet per se een driegangen menu te worden: keep it simple. Maak bijvoorbeeld een lekkere tonijnsalade. En vergeet niet de bonus: als jullie allemaal teveel wijntjes hebben gedronken, verandert het diner in een gezellig logeerpartijtje.

Plan een leuk uitje

Plan een leuk uitje met je single vriendinnen op oudejaarsavond. Als je een sportief type bent kun je een avondje bowlen en als je van muziek houdt, kun je ervoor kiezen naar een live concert te gaan. En als je klaar bent kun je gezellig met zijn allen naar jouw huis gaan om de avond met veel champagne en lekkere hapjes af te sluiten.

All by myself

Het enige wat je nodig hebt is een laptop, een fles wijn en wat geld is ook niet geheel onbelangrijk. Deze avond ga je namelijk lekker online shoppen en wijn drinken totdat je erbij neervalt. Je gaat het nieuwe jaar beginnen met een heel nieuwe garderobe. New year, new you.

Je hebt altijd je familie nog

Als je geen zin hebt om alleen te zijn, kun je altijd nog naar familie gaan. Ze houden onvoorwaardelijk van je en zien je graag langskomen. Wel met een zak oliebollen natuurlijk.

Reageer op artikel:
4 x leuke Oud en Nieuw ideeën voor de single huismus
Sluiten