4 x oplossingen om je nagellak zo snel mogelijk te laten drogen

Leuk allemaal, je nagels lakken. Maar wij vrouwen leiden nu eenmaal een druk leven en soms een half uur gaan wachten totdat je nagellak eindelijk droog is, is helaas niet voor iedereen weggelegd. Hoe zorg je er nu voor dat die perfect gelakte nagels wat sneller opdrogen? Een aantal tips.

1. Haardroger
Je haardroger is wederom multifunctioneel. Zet hem op de koude stand (anders gaat je nagellak bubbeltjes blazen) en droog je nagels binnen mum van tijd.

2. Koud water
Een oude maar zeker niet ondergewaardeerde tip. Lak je nagels en dip ze vervolgens in een bakje ijskoud water. Laat ze opdrogen, breng een topcoat aan en herhaal het proces. Doe dit net zo lang tot ze helemaal droog zijn. Je kan dit doen in combinatie met de droger.

3. O.P.I Drip Dry Drops
Een echte tongkraker. O.P.I heeft een serum ontwikkeld wat het droogproces versneld. Je nagels zijn niet instant droog, maar het helpt wel iets. Zeker in combinatie met een föhn.

4. Snel drogende topcoat
Ongeveer ieder nagellakmerk heeft nu wel een snel drogende topcoat uitgebracht. Kijk wel uit. Je kunt peperdure topcoats gaan kopen, maar deze goedjes zijn wel vaak erg dik. Dat betekent snelle uitdroging en dus maar een paar goede lakbeurten. Het beste kun je dus een goedkope variant aanschaffen die je na een paar keer weer weg kunt gooien.

Reageer op artikel:
4 x oplossingen om je nagellak zo snel mogelijk te laten drogen
Sluiten