Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 21 november 2018

4 x situaties waarin het helemaal oké is om je vriendlief te belazeren

Heh? Is het ooit oké om je vriend te belazeren? Yes. Er zijn namelijk van die situaties waarin je het ene tegen hem zegt, en precies het tegenovergestelde doet. En eigenlijk is dat niet helemaal eerlijk. Maar hij kan het vast wel waarderen in de volgende gevallen:

1. Als je toch alles uit de kast trekt, terwijl jullie hadden afgesproken dat vooral niet te doen

‘Volgende week zijn we vier jaar samen baby! Maare, we gaan niks doen hoor’ zeg jij stellig. Hij vindt het allang prima. Hij slaakt zelfs een lichte zucht van verlichting. Hoeft ‘ie niks creatiefs te bedenken, mooi makkelijk. Maar jij hebt allang bedacht dat je gaat uitpakken. Je schrijft allemaal herinneringen van jullie samen op een briefje en stopt het in een doosje die je de ‘Memory Box‘ noemt.

Al jullie speciale maar ook hilarische momenten schrijf je op kleine briefjes die je vervolgens opvouwt en in de doos stopt. Zo heb je ze voor altijd vastgelegd, en kan hij ze iedere keer teruglezen. En dat is nog niet alles. Natuurlijk koop je nog zijn favoriete geur en op de dag zelf als hij thuiskomt, zorg je dat zijn favoriete maaltje klaarstaat.

Hij is ondertussen in de volle overtuiging dat er niks gaat gebeuren waardoor hij A) heel verrast zal zijn en B) zich ook een klein beetje schuldig voelt dat hij niks heeft geregeld. Het gevolg is dat je de hele avond bedolven wordt onder zijn kusjes, knuffels en aandacht. Meer heb je niet nodig toch?!

2. Als je hem ’s nachts wakker maakt na het uitgaan terwijl je had beloofd stilletjes te doen, maar hem vervolgens wél verwend

Als jij uitgaat terwijl hij de volgende dag vroeg op moet, zal hij nooit tegensputteren. Je gaat je gang maar. Het maakt hem weinig uit. Hij geeft je een liefdevolle kus als je de deur uitgaat en duikt vervolgens zelf lekker zijn mandje in. Enige voorwaarde? Dat jij stil doet als je thuis komt. Hij wil niet wakker worden met het risico dat hij vervolgens klaarwakker is en niet meer slaapt.

En nu is het 03:00 uur ’s nachts en je hebt geen zin om stilletjes naast hem te kruipen. Je smacht naar zijn lichaam. Lovedrunk. Je hebt hem wat beloofd… maar je kunt jezelf niet inhouden, maakt hem wakker en gaat met je tong naar beneden. Geloof ons maar, je hoort hem nooit meer klagen.

3. Als je maar blijft herhalen hoeveel zin je hebt in een rustig avondje op de bank en vervolgens een complete datenight hebt geregeld

Hij komt thuis na een lange dag werken in de volle veronderstelling dat hij lekker onderuit gezakt op de bank mag hangen. Maar zodra hij jou ziet staan weet hij hoelaat het is. Ook al is het een donderdag, jij bent volledig opgedoft in een mooie sexy little black dress.

Je had helemaal geen zin om op de bank te gaan hangen. Je wilde hem gewoon ontzettend graag verrassen met een avondje uit. Eerst gaan jullie een wijntje drinken aan de bar, daarna uitgebreid eten en als afsluiter gaan jullie naar die leuke cocktailbar. Dat jullie morgen weer moeten werken maakt even niet uit. Het is intens genieten van elkaar en van de avond. En hij zal nooit meer terug verlangen naar de bank.

4. Iedere keer als hij voetbal kijkt zeg je hoe erorme hekel je hebt aan voetbal, maar uiteindelijk regel je wel kaartjes voor El Clásico

En die kaartjes zijn ab-so-luut niet zomaar verkrijgbaar. Het is dé titanenstrijd van het voetbal, en daar wil elke voetballiefhebber wel bij zijn. Een aanslag op je portemonnee, maar hey het is voor de man die je zo ontzettend lief hebt.

Daarom koop jij een kaartje ook voor jezelf en ga je met hem mee. Samen op de tribune bier drinken en naar deze bloedstollende wedstrijd kijken kan wel eens het voorspel zijn van een fantastische avond die nog volgt, wel privé dan. En hij zal genieten, hoe dan ook.

Reageer op artikel:
4 x situaties waarin het helemaal oké is om je vriendlief te belazeren
Sluiten