4 x tips voor een mooie eyeliner aan de onderkant van je ogen

Velen van ons zijn trouw aan onze make-up routine. We brengen altijd mascara en eyeliner aan boven ons oog, maar vergeten de onderkant een beetje. Het is namelijk best lastig make-up onder je ogen aan te brengen, want het is al snel too much. Eyeliner onder je ogen aanbrengen kan een make-up look echter helemaal af maken. En zo doe je dat:

Bereid je goed voor

Begin altijd met foundation en/of concealer onder je ogen. Zo vorm je een goede basis voor je oogmake-up. Je eyeliner zal veel langer onder je ogen blijven zitten.

Houd het zacht

Gebruik een kleur onder je ogen die in dezelfde kleurfamilie valt als je oogschaduw (als je die draagt op dat moment). Zorg ervoor dat het lijntje onder je ogen lichter is dan die boven je ogen, want anders lijken je ogen kleiner dan ze in werkelijkheid zijn.

Maak een precieze lijn

Kies voor een schuin afgesneden kwastje als je een strakke, precieze lijn wilt maken. Ga je met oogschaduw te werk onder je oog? Dip je kwastje dan eerst in een druppeltje water om de oogschaduw er super intens uit te laten zien.

Gebruik oogpotlood

Je kunt oogpotlood onder je ogen gebruiken voor een zacht effect. Zet eerst een lijntje en veeg hem daarna voorzichtig uit met een kwastje of zelfs een wattenstaafje. Een geblend lijntje ziet er namelijk heel smokey en sexy uit.

Reageer op artikel:
4 x tips voor een mooie eyeliner aan de onderkant van je ogen
Sluiten