Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 8 jan 2016

4 x waarom hij een meisje wil daten dat áltijd lacht

Zo lang jij je kan herinneren vertelt iedereen je dat je de grootste lachebek bent die ze kennen. Er hoeft maar iets te gebeuren en jij lacht al. Eigenlijk lach je áltijd. En hij vindt dat ge-wel-dig:

1. Lachende meisjes zijn nóg mooier

Geloof ons, geen enkele man wordt blij van het allermooiste meisje dat alleen maar chagrijnig kijkt. Of een meisje die simpelweg niet lacht omdat ze dan bang is dat ze er niet mooi uit ziet. Er is namelijk niets minder waar. Een lachend meisje is nog mooier dan dat ze al is. Let maar eens op hoe hij naar je kijkt als je weer eens in de lach schiet. Hij vindt het echt waar het mooiste wat er is aan jou.

2. Lachende meisjes zijn gelukkig

Het feit dat je zoveel aan het lachen bent is niet omdat je je leven niet leuk vindt. Je geniet juist van het leven. Een lachende vrouw is voor een man het teken dat ze gelukkig is. En iedereen omringt zich het liefst met gelukkige mensen want daar word je zelf ook heel gelukkig van. Gek is het dus ook niet dat er zoveel mannen op je af komen. Echt iedereen houdt van gelukkige mensen.

3. Lachende meisjes zijn positief

Je bent het meisje dat alles een positieve draai kan geven. Zelfs in de meest vervelende situaties weet jij nog een lach op je gezicht te toveren. Als hij even down is ben jij daar om hem op te vrolijken. Je ziet altijd een reden om ergens om te lachen. Dit maakt niet alleen jouw leven positiever maar ook dat van hem. Als hij down is weet jij hem als geen ander op te vrolijken. Wie wil zo’n vrouw nou niet?

4. Lachende meisjes zijn een genot om bij te zijn

Hij heeft met jou altijd de grootste lol. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit waar je steeds om lacht, hoogstwaarschijnlijk weet je het zelf niet eens. Maar dit maakt hem niet uit, hij vindt jouw schaterlach namelijk al genoeg reden om zoveel mogelijk tijd met je door te brengen.

LEES OOK: Je bent niet alleen: dit is waarom we soms om mensen lachen op een pijnlijk moment

Reageer op artikel:
4 x waarom hij een meisje wil daten dat áltijd lacht
Sluiten