Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 27 dec 2016

4 x waarom je na de kerstdagen zeker weet dat hij de ware is

Je lover meenemen naar je ouders met Kerstmis is een belangrijk moment. Want dat is toch wel hét teken dat jullie echt voor elkaar hebben gekozen. En die heerlijke feestdagen kunnen ervoor zorgen dat jij zekerder over je zaak bent dan ooit:

Hij heeft goede gesprekken met je ouders

Uiteraard heeft hij je ouders al vaker gezien, maar toch blijft dat vaak een beetje oppervlakkig qua gespreksstof. Juist tijdens Kerstmis kunnen je ouders hem écht leren kennen en hij hen. Je geniet ervan als je ziet dat ze het ook leuk hebben zonder dat jij er steeds met je neus bovenop hoeft te zitten.

Hij helpt uit zichzelf mee met afwassen

Als je moeder halverwege de avond alvast wat borden gaat afwassen dan springt hij op om haar te helpen. Dit doet hij niet om een mak lammetje te zijn maar hij wil oprecht even helpen. Je ziet vanuit je ooghoek hoe gezellig ze daar met zijn tweeën staan.

Hij laat ook aan je familie zien dat hij ontzettend blij is met je

Hij laat niet alleen onbewust merken dat hij helemaal gek op je is, maar pakt ook eindelijk het moment om het ze te vertellen. Het feit dat hij voor de eerste keer mee gaat of misschien al jaren zegt al heel wat over zijn gevoelens voor jou. Maar het is nog fijner als hij het ook echt laat merken. Want als een man zijn gevoel toont voor jou aan anderen weet je zeker dat het een blijvertje is.

Je ouders complimenteren je met die leuke man die je aan de haak hebt geslagen

Je ouders hebben quality time met je lover gehad en hebben hem weer een stuk beter leren kennen of realiseren zich weer opnieuw wat een leuke vent hij is. Na de kerstdagen vertellen je ouders je dan ook dat jouw lover wel héél leuk is. En als je ouders zien dat hij goed voor je is en dat jij gelukkig bent, dan weet je zeker dat hij het helemaal voor jou is.

LEES OOK: Deze 6 blikken van een man geven ons allemaal knikkende knieën

Reageer op artikel:
4 x waarom je na de kerstdagen zeker weet dat hij de ware is
Sluiten