Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 9 nov 2018

4 x waarom mannen van vrouwen op sneakers houden

Ben jij het meisje dat negen van de tien keer sneakers aan trekt? En alleen als het écht moet een paar hakken uit de kast pakt? Helemaal niet erg hoor. Ze zijn niet alleen comfi voor jou maar ook je lover heeft genoeg redenen waarom hij dol is op een vrouw met een voorliefde voor sneakers:

1. Je bent altijd kleiner

Als je die torenhoge hakken uit de kast trekt loop je het risico dat je langer bent dan je lover of die ene date die je nog niet hebt ontmoet. Mannen zeggen dan wel dat ze het helemáál niet erg vinden als de vrouw langer is maar in werkelijkheid zit dat toch wel even anders. Een man is een man namelijk. En hij wil, op elk moment, zich een man voelen. Voor veel mannen is het toch wel lastig als hun meisje boven ze uittorent. De man wil zijn vriendin beschermen en hij voelt zich ‘sterker’ als hij langer is.

2. Je bent geen meisje-meisje

Vrouwen op sneakers zijn stoer. En dat is iets wat veel mannen missen in die ‘mooie poppetjes op hakken.’ Hij houdt er hartstikke van als een vrouw down to earth is en niet altijd het poppetje hoef uit te hangen. Je bent in zijn ogen een laid-back chick met no nonsense. Zo geven mannen aan dat ze het gevoel hebben dat ze met een vrouw op sneakers beter kunnen chillen dan met vrouwen op hakken. Steek die maar in je pocket.

3. Hij vindt het leuk om samen te shoppen

Normaal gesproken houden mannen er niet zo van om met hun vriendin te gaan shoppen. Het duurt lang, de winkels zijn stom en ze vinden het gewoon weg zonde van hun dag. Maar, als zij een chick met sneakers hebben wordt het een heel ander verhaal. Jullie kunnen namelijk in dezelfde winkels helemaal los gaan én hij kan je misschien zelfs adviseren.

4. Je zeurt nooit over zere voetjes

Je kan gerust kilometers met hem lopen, want je hebt je sneakers aan. Je zal nooit klagen dat je niet meer kan omdat je voeten zo’n pijn doen. Hij vindt het stiekem super relaxed dat hij geen klagend meisje bij zich heeft die hem dwingt om haar te dragen. Niets fijner dan een vrouw die huppelend door de straten gaat in plaats van een beteuterd gezichtje toch? Hij ziet je immers het allerliefst blij. En zoals ze zeggen: blije voeten is een plezier in het leven.

Kan jij écht geen afscheid nemen van hakken?

Dan hebben we goed nieuws voor jou. Deze hakken zijn namelijk wél comfi. Klik op de foto om het te lezen: highheels

Reageer op artikel:
4 x waarom mannen van vrouwen op sneakers houden
Sluiten