4 x wanneer je niets anders wil dan bij je best friend in bed kruipen

Je beste vriendin is het beste wat je ooit is overkomen. Misschien woon je samen met je beste vriendin maar ook wanneer dit niet zo is zijn er veel situaties waarbij je het liefst bij haar in bed wil kruipen.

Wanneer je brak bent

Een avondje flink doorzakken kan het allerleukste ooit zijn. Samen hebben jullie de avond van je leven. Niets is lekkerder om de volgende dag brak bij je beste vriendin in bed te kruipen en de avond te evalueren. Andere vriendinnen te bellen met de vraag of ze ook zó brak zijn en de hele dag na te denken over wát jullie nou gaan eten.

Wanneer je verdrietig bent

Liefdesverdriet, ongesteld of familiedrama’s en wil je echt even lekker huilen? Het bed van je best friend is de de veiligste thuishaven. Je beste vriendin stelt je op je gemak, luistert naar je en laat je inzien dat het allemaal écht wel goed komt

Als je eigenlijk helemaal niets te doen hebt

Wat je vandaag gaat doen? Helemaal niets. Je kunt gaan sporten, een goede wandeling maken, maar je kunt ook gewoon helemaal niets doen samen met je beste vriendinnetje. Matchende chillpakken, geen make-up en een hoge knot op jullie hoofd. Vandaag kijken jullie de hele dag series in bed. Want dat is en blijft de lekkerste plek ever.

Als je iets hebt gedaan wat niet helemaal door de beugel kan

Je kent het wel, het gevoel dat je iets hebt gedaan wat je eigenlijk het liefst zo snel mogelijk wilt vergeten. Je hebt het aan niemand vertelt en wilt dat eigenlijk ook zo houden. Natuurlijk weet jouw beste vriendin hier wel alles van en zij zal je altijd steunen. Ze zal je laten inzien dat je misschien een domme fout hebt gemaakt, maar weet het zo aan je te vertellen dat je weet dat het écht wel goed komt. Ondertussen kun jij lekker met je hoofd onder de deken blijven liggen.

LEES OOK: 16 x waarom je weet dat je vriendinnetje echt je best friend is

Reageer op artikel:
4 x wanneer je niets anders wil dan bij je best friend in bed kruipen
Sluiten