Wauw, dit meisje viel ruim 45 kilo af na het zien van haar diploma foto’s

Melissa Richardson is een echte beauty met brains te noemen. En ook een beauty met enorm veel doorzettingsvermogen. Op 23 jarige leeftijd behaalde ze haar diploma Business Management en vond ze dat het tijd werd voor een totaal andere lifestyle.

Melissa kon namelijk de foto’s van haar diploma uitreiking maar moeilijk terug kijken. Haar gewicht op de foto was 120 kilo en ze had maat 50. Ze vond dat het tijd werd voor verandering en voegde dan ook echt daad bij haar woord. Ze viel ruim 45 kilo (!) af.

‘Ik vond dat het tijd werd om af te vallen toen ik de foto’s van mijn diploma uitreiking zag. Ik schaamde mij zo voor mijzelf dat ik ook niet durfde de foto’s aan iemand te laten zien.’ Om dit te veranderen huurde Melissa een personal trainer in en ging er voor meer dan 100% voor. ‘Een dag was ik in de sportschool aan het sporten toen iemand mij uitmaakte voor walvis en vond dat ik niet in de sportschool thuishoorde. Dit deed mij ongelofelijk veel pijn, maar het heeft mij alleen maar sterker gemaakt.’

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Door haar fanatieke sportschema en verandering van haar eetgewoontes viel ze zo’n 45 kilo af en nam haar zelfvertrouwen met elke kilo die ze afviel alleen maar toe. ‘De foto’s van de uitreiking werkte enorm motiverend, net zoals mijn familie en vrienden. Toen ik op een gegeven moment al heel wat kilo’s kwijt was, kon ik zelfstandig verder sporten.’ Melissa heeft door het afvallen ook haar nieuwste passie ontdekt: sporten. Ze blijft het sporten nog steeds fanatiek volhouden aangezien ze wilt meedoen aan bodybuilding wedstrijden. ‘Ik wil anderen met mijn verhaal inspireren en laten zien dat het hard werken is, maar wie volhoudt, zeker weten zijn doelen bereikt.’ En zo is het maar net Melissa, quitters don’t win and winners don’t quit.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Wauw, dit meisje viel ruim 45 kilo af na het zien van haar diploma foto’s
Sluiten