Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 2 apr 2017

Wat? Er bestaan 4D bioscopen waar je stoel beweegt, je de wind voelt en ruikt wat de hoofdpersonen ruiken

Een bezoekje brengen aan de bioscoop met je lover of girl squad zal nooit meer hetzelfde zijn met de komst van de 4D-bioscoop. Rustig genieten van je popcorn zit er niet meer bij als je naar een actiefilm gaat. Je stoel zal draaien, het zal regenen en het voelt net alsof jij hoofdrolspeler van de film bent.

De next level bioscoop

Een bioscoop is niet meer wat het is geweest. Hoe wij de zaal kennen in Nederland is in Zuid-Korea, Amerika, Parijs en Oslo alweer zĆ³ 2016. Daar bestaan namelijk 4D-bioscopen die een heel nieuwe dimensie toevoegen aan film kijken.

Kun je het je voorstellen dat je in een soort achtbaan zit, de wind langs je haren voelt suizen, ruikt wat de hoofdrolspelers ruiken? De 4D-bioscoop prikkelt je zintuigen extra en maken een bezoekje aan de bioscoop reuze spannend.

Kijk nou hoe cool dit is

4DX, zoals het Zuid-Koreaanse bedrijf heet, heeft al tientallen van deze 4D-bioscopen in het thuisland en Amerika. Nu worden er ook vestigingen geopend in Europa. Afgelopen week gingen de eerste open in Parijs en Oslo. En als we de beelden mogen geloven, is dit Ć©cht de bom.

Wij staan te popelen om zo’n 4D-bioscoop te bezoeken. Naar Parijs of toch nog even geduldig afwachten tot wij Nederlanders aan de beurt zijn?

Misschien vind je dit ook heel leuk: Er komt een nieuw pretpark Ć  la Disneyland dat nĆ³g sprookjesachteriger wordt

Reageer op artikel:
Wat? Er bestaan 4D bioscopen waar je stoel beweegt, je de wind voelt en ruikt wat de hoofdpersonen ruiken
Sluiten