4x paardenstaarten van de Fashion Week die je wél zelf kan namaken

Sommige kapsels die we zien tijdens de Fashion Week kunnen we enkel bewonderen. Ze zitten zo onmogelijk in elkaar dat het zelf proberen na te maken eigenlijk alleen maar kan eindigen in een klitterige mislukking. Halleluja voor de wél maakbare en vooral prachtige kapsels die gelukkig ook voorbij kwamen tijdens de NYFW. Hou een gaatje vrij dit weekend, want deze paardenstaarten wil je zeker even oefenen.

De ultra losse paardenstaart
Deze look gaat het beste met een beetje wild, net uit bed haar. Gelukkig geldt de regel: hoe erger het uitzakt, hoe beter het gaat zitten. Ga aan de slag met een aantal goeie texturizers en mouse en zet de onderkant losjes vast met een klein elastiekje.

De dubbelgeslagen paardenstaart
Deze look maakt je met intens stijl haar. Maak eerst aan de zijkant twee kleine paardenstaartjes en vervolgens één grote met de rest van het haar. Sla vervolgens de kleine staartjes om de grote staart en leg bovenin een knoop. Breng de rest van de staartjes weer onder de grote staart en verwerk ze in de grote staart met behulp van speltjes.

De paardenstaart met textuur
Een perfecte undone paardenstaart. Het beste verkrijg je dit haar met behulp van een diffuser. Aankneden met mouse en vastzetten halverwege het hoofd. Prachtig!

De ingestopte paardenstaart
Bij deze stoere paardenstaart begint je met het rommelig maken van het haar. Vervolgens zet je het haar vast in een losse paardenstaart en draai je plukjes van achter de oren om het elastiekje van de staart. Daarna trek je de bovenkant van het haar iets los en laat je de paardenstaart in je jasje zitten zoals op de foto. Een beetje gek is het wel, maar het ziet er spetterend uit.

Reageer op artikel:
4x paardenstaarten van de Fashion Week die je wél zelf kan namaken
Sluiten