4x hoe je je wimpers in de perfecte krul krijgt (met én zonder wimperkruller)

Hoe vaak schaffen wij dames wel niet mascara's aan die voor een mooie krul in onze wimpers zou moeten zorgen? Juist. Helaas is een mascara alleen vaak niet voldoende. Hoe zorg je er voor dat je aan die perfect gekrulde wimpers komt?

1. Vingers

Je vingers zijn een prima tool om je wimpers in de gewenste krul mee te krijgen. Breng allereerst je mascara aan. Buig vervolgens, wanneer je wimpers bijna droog zijn, de haartjes met je vingers voorzichtig omhoog in de vorm die je wil. Één minuut vasthouden en een aantal keer herhalen. Werkt prima!

2. Wimperkruller

En ja, het kan natuurlijk ook allemaal een stuk sneller door gebruik te maken van een wimperkruller. Hoe gebruik je deze voor optimale wimpers?
– Zorg dat je zo dicht mogelijk bij de wimperrand klemt en ook alle wimpers meeneemt. Wees wel voorzichtig, want huid meenemen in de tang is behoorlijk pijnlijk.
– Hou de tang vijf seconden vast op de wimpers voor een houdbare krul.
– Krul je wimpers in drie stappen: aan de wimperrand, te midden van de wimper en aan het einde van de wimper voor een perfecte krul.

3. Lepel

Je wimperkruller vergeten in te pakken? Geen nood, want met een lepel gaat het ook prima. Verwarm de lepel met warm water en leg vervolgens de lepel op je oog. Buig je wimpers over het randje van de lepel en hou ze even vast. Voila.

4. Mini krultang

Ohjá. Er is ook een iniminiwarmewimperkrultang gelanceerd door Dior. De Dior Diorshow Heat Curl Heating Lash Curler. Dit gekke maar vooral handige ding zorgt dat we niet langer met een föhn onze wimperkrullers hoeven op te warmen en meteen aan de slag kunnen met een soort van mini styling tool. Een aantal keer met dit kammetje door je wimpers en ze krullen prachtig om hoog. Mascara er overheen en klaar.[one_half][/one_half]

Reageer op artikel:
4x hoe je je wimpers in de perfecte krul krijgt (met én zonder wimperkruller)
Sluiten